Noutăți

Anunțarea câștigătorului pentru crearea site-ului pentru tipografia „Forma Printing Group”

La acest proiect trebuia creat un design pentru site-ul (mockup) clientului care are o tipografie cu numele „Forma Printing Group”. În conformitate cu cerințele clientului, a fost creat un design pentru patru pagini (Prima pagină, Despre noi, Serviciu clienții, Produse și Contact). La proiectarea mockup-ului s-au folosit programe moderne pentru proiectarea site-urilor – Adobe XD și Figma.

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul „QMedia”

Proiectul „QMedia” a fost finalizat cu succes, unde cursanții au avut sarcina de a crea un logotip pentru un canal de televiziune și un portal media. Ca soluție câștigătoare a fost aleasă lucrarea lui Dejan Vujanović, cursant ITAcademy de la departamentul Web Design.

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul „Material publicitar – Moje Lazarevo”

După logotipul creat cu succes pentru Asociația cetățenilor „Moje Lazarevo”, trebuia creat și proiectat un material publicitar pentru același client. Logoul creat trebuie să se găsească pe toate materialele însoțitoare.

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul „IPC Kula”

Cursanții noștrii au creat soluția câștigătoare și pentru proiectul „IPC Kula”, pentru care trebuiau să creeze un logo pentru casa media care are sub aripa sa o televiziune, stație radio, ziare și un portal de internet. Soluția câștigătoare a fost creată de Aleksandra Stevanović, cursantă ITAcademy, de la departamentul Print Design.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „VB Metalo Galant”

Membrii echipei DesignStudio au lucrat la proiectul de design al logotipului pentru VB Metalo Galant, care se ocupă cu producerea pieselor fabricate din metal. Misiunea clientului nostru este producerea și distribuția accesoriilor metalice.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „QMedia”

A fost făcută o selecție restrânsă pentru proiectul „QMedia”, unde trebuia creat un logo pentru un canal de televiziune și un portal media. Misiunea clientului nostru este informarea obiectivă și la timp a ascultătorilor și spectatorilor.

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul „Moje Lazarevo”

La proiectul „Moje Lazarevo” trebuia creat un logotip. Pentru soluția câștigătoare a fost aleasă lucrarea Jovanei Živković, cursantă din cadrul departamentului Print Design la ITAcademy.

Cea mai bună soluție a proiectului „IPC Kula”

Pentru proiectul următor, cursanții trebuie să creeze un logo, solicitat de casa media „IPC Kula”, care are în subordine o televiziune, un post radio și un portal de internet.

Cea mai bună soluție pentru proiectul „Moje Lazarevo”

Pentru noul proiect de lucru, cursanții noștri au avut sarcina de a crea un logo pentru asociația umanitară cu titlul „Asociația cetățenilor Moje Lazarevo”. Domeniul de activitatea al acestei organizații este atingerea obiectivelor în domeniile protejării obiectivelor și a patrimoniului cultural și ortodox, a obiceiurilor și tradiției poporului sârb, munca umanitară, protejarea mediului de viață și oferirea ajutorului către comunitatea locală, școală, organizații sportive și religioase în atingerea propriilor obiective.

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul „Mushmula“

În cadrul proiectului „Mushmula” trebuie creat un logotip. Pentru soluția câștigătoare a fost aleasă lucrarea Sabinei Teparić, cursantă ITAcademy, de la departamentul Design web.

Cea mai bună soluție pentru proiectul  „Mushmula“

Cursanții noștri au trebuit să creeze un logo pentru clientul care este fotograf, al cărui nume de scenă este Mushmula. Misiunea clientului nostru este vânzarea fotografiei în canvas. Fotografiile sale vor fi recunoscute după faptul că fiecare are povestea ei și că nu sunt uniforme.

Anunțarea câștigătorului pentru „Band-ul Vrh”

Proiectul intitulat „Band-ul Vrh” a fost finalizat cu succes, unde cursanții noștri aveau sarcina de a crea un logo pentru un band. Printre numeroase lucrări foarte bune, care s-au aflat în cerc restrâns, soluția câștigătoare îi aparține lui Ajla Avrić, cursanta de la departamentul Design Web.

Cea mai bună soluție pentru proiectul „Band-ul Vrh”

Cursanții DesignStudio au primit șansa de a-și arăta încă o dată priceperea de a crea un logo, de data aceasta pentru un client care are propriul band. Misiunea band-ului lor este interpretarea muzicală pentru divertisment.

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul „FSU – carte de vizită“

Echipa DesignStudio a finalizat cu succes proiectul de elaborare a cărții de vizită pentru Facultatea de Arte Moderne și a ajuns la soluția câștigătoare care a îndeplinit în totalitate cerințele clientului. Soluția câștigătoare îi aparține Danijelei Lazarević, cursantă ITAcademy, de la departamentul Video & Motion Graphic Design.

Anunțarea câștigătorului pentru „BG polish&detailing“

În cadrul proiectului „BG polish&detailig”, soluția câștigătoare este logoul creat de către Elvin Halilović, cursantul ITAcademy, de la departamentul Web Design.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Cartea de vizită FSU”

Cursanții DesignStudio au primit încă o șansă de a-și dovedi creativitatea și cunoștințele. De data aceasta sub forma realizării unei cărți de vizită pentru Facultatea de Arte Moderne.

Cartea de vizită va fi folosită de către angajații care au contract de muncă cu FSU.

Cele mai bune soluții pentru „BG polish&detailing“

Clientul următor care a avut încredere în cursanții noștri pentru crearea logoului său este BG polish&detailing. Așadar, clientul are propriul service pentru polish-ul și detailing-ul mașinilor. Misiunea sa este de a-și face clienții mulțumiți de serviciu, iar service-ul să fie recunoscut prin mașinile speciale, astfel încât vehiculele și clienții să beneficieze de cel mai bun serviciu.

Anunțarea câștigătorului pentru „Beauty Studio Verica Lepir“

Pentru clientul care are propriul beauty salon, cursanții noștri au avut sarcina de a crea un logo, iar pentru soluția câștigătoare a fost aleasă lucrarea cursantei Jovana Živković, de la departamentul Print Design.

Pentru a satisface dorințele clientului și nevoile grupului-țintă către care tinde clientul, Jovana a combinat tonuri delicate de violet și maro, asociind frumusețe, eleganță, fluiditate, puritate și rafinament. Pe lângă culoare, a exprimat aceste caracteristici și prin forma soluției, combinând inițialele V și L (Verica Lepir) cu imaginea unei fete, care la prima vedere arată despre ce grup-țintă este vorba și care sunt serviciile oferite de către client. Combinația dintre funcțional și estetic.  

După spusele cursantei, inspirația și scopul ei au fost logouri simple folosite în industria cosmetică, de unde rezultă că este ușor de perceput și de recunoscut. În cazul în care clientul își înființează propria linie de machiaj, cosmetică, întotdeauna va avea un logo care este aplicabil și recunoscut pe piață.

Mulțumim tuturor cursanților care au participat la acest proiect, precum și cursantei care a câștigat și care a creat o soluție excelentă.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Beauty Studio Verica Lepir“

La acest proiect, cursanții noștrii au avut șansa de a crea un logo pentru clientul care are propriul beauty studio, orientat în primul rând pe machiaj. Misiunea clientului nostru este calitatea serviciului și un mod unic de lucru care va satisface fiecare client. Clientul a lăsat mână liberă privind alegerea culorilor, așadar, cursanții au avut libertate deplină în muncă.

Mulțumim tuturor cursanților care au îndeplinit cerințele și au venit cu soluții. Comisia noastră, formată din Nikolina Medić, Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Anđela Simić, Jovana Pavlović, Kristina Malajmare și Alexandra Bardan, a ales soluții de design care vor fi prezentate clientului. Autorii acestor soluții sunt:

1. Ajla Avrić

2. Arijana Silić

3. Đurđa Marković

4. Fekete Noemi

5. Isidora-Sara Stojanović

6. Jovana Živković

7. Natalija Stošić


Felicitări cursanților ale căror soluții au intrat în cerc restrâns. Alegerea finală va fi anunțată în câteva zile, după decizia clientului.

Anunțarea câștigătorului pentru „Dainty! Homemade”

Deschidem acest sezon de muncă cu proiectul pentru care a fost necesar un logotip. A fost creat un logo pentru clientul care are propriul brand de înghețată numit „Dainty! Homemade”.


1 2 3 4 8
Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: