Noutăți

Anunțarea câștigătorului pentru crearea logoului cu titlul „Wonderland of lollipop dolls“

Cursanții DesignStudio au finalizat cu succes proiectul cu numele „Wonderland of lollipop dolls”. Soluția câștigătoare îi aparține cursantei Sandra Gajić, de la departamentul Print design.

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul privind crearea logotipului cu numele „Marjana with smile“

Am ajuns la ultimul proiect creat cu succes din acest sezon, unde cursanții trebuiau să creeze logotipul. Este vorba despre clientul „Marjana with smile”, care se ocupă cu coaserea hainelor textile. Soluția câștigătoare îi aparține cursantei Sandra Gajić.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Wonderland of lollipop dolls“

Am ajuns la ultimul proiect pentru acest sezon de lucru și cursanții noștri, pentru acest proiect, au trebuit să creeze un logo pentru clientul nostru care se ocupă cu confecționarea de jucării croșetate manual. În primul rând, munca lor există datorită copiilor, dar și datorită satisfacției și bucuriei personale privind lucrul manual. De aceea, misiunea brandului lor este ca copiii să aibă jucării din bumbac, sigure, sănătoase și care să dureze.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Maša“

S-a făcut o alegere restrânsă pentru proiectul „Maša”, unde cursanții noștri au avut sarcina de a crea un logotip. Este vorba despre clientul care face îmbrăcăminte textilă pentru copii și adulți. Singura mențiune a clientului a fost că nu dorește culoarea roz în logotipul său și că vrea să fie unul simplu, sofisticat.

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul „Medić“

Am ajuns la soluția câștigătoare pentru crearea logoului, a cărții de vizită și a ambalajului pentru proiectul „Medić”. Clientul se ocupă cu producția de produse apicole și, ca soluție câștigătoare, a ales lucrarea cursantei Majra Begić.

Cea mai bună soluție pentru proiectul „Medić“

Pentru proiectul „Medić”, cursanții noștri au avut sarcina de a crea un logo, o carte de vizită și un ambalaj. Acest client se ocupă cu apicultura și afacerea sa există din dragoste pentru această muncă, de unde se obține cea mai de calitate miere și diferite produse aferente, precum propolis, polen etc., care se utilizează pentru sănătate.

Anunțarea câștigătorului pentru crearea logoului pentru Cosall Prompt

Cursanții noștrii au finalizat și proiectul „Cosall Prompt”, în cadrul căruia au trebuit să creeze logoul. La fel ca până acum, taskul a fost finalizat la nivel înalt și clientul a ales soluția Majrei Begić, cursanță ITAcademy, de la departamentul Print design.

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul de creare a logoului pentru Infinity Apartments

Cursanții noștri au ajuns cu succes la soluția câștigătoare și pentru proiectul cu titlul Infinity Apartments, unde au trebuit să creeze logoul pentru firma care se ocupă cu închirierea de apartamente. Soluția câștigătoare a fost creată de către Katarina Milović, cursantă ITAcademy, de la departamentul Print design.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Cosall Prompt”

DesignStudio a primit un nou client pentru care a trebuit să găsească o soluție de design al logoului. Logoul este necesar pentru o firmă de construcții, care se ocupă cu izolații industriale și termale și cu construcția de imobile. Compania este recunoscută după calitate, viteză, seriozitate și diversitatea activității.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Infinity Apartments“

Pentru proiectul „Infinity Apartments”, DesignStudio a demonstrat încă o dată priceperea în crearea logoului. Acest client se ocupă cu închirierea apartamentelor în Timișoara.

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul de creare a logoului, a cărții de vizită și a bannerului pentru Irina Toma

DesignStudio, împreună cu cursanții săi, a ajuns la încă un proiect finalizat și la o soluție câștigătoare. Logoul s-a făcut pentru clienta noastră Irina Toma, care se ocupă cu decorațiuni create manual. Lucrarea câștigătoare este a cursantei Majra Begić, de la ITAcademy, din departamentul „Print design”.

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul de creare a logoului pentru brandul „Lavabo”

În acest proiect, cursanții noștri au trebuit să realizeze un logo pentru brandul numit „Lavabo”, care vine din România. Clientul se ocupă cu realizarea obiectelor sanitare de lux, în mare parte lavoare. Ca soluție câștigătoare, a fost aleasă lucrarea cursantei de la ITAcademy, Marija Miokov, de la departamentul Computer Aided Design.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Irina Toma”

Cursanții noștri au lucrat la crearea designului logotipului, a cărții de vizită și a bannerului pentru proiectul intitulat „Irina Toma”.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Lavabo”

Cursanții DesignStudio au primit încă o șansă de a-și dovedi priceperea în crearea logotipului pentru brandul „Lavabo”. Acest client din România se ocupă cu obiecte sanitare de lux, în special cu lavoare. Produsele lor sunt destinate persoanelor care pun accent pe stil și design, respectiv designerilor și arhitecților. În esență, accentul se pune pe exclusivitate, lux și realizarea unui volum de produse în serie limitată, aceasta fiind ceea ce va deosebi brandul lor de alte branduri cu același domeniu de activitate.

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul de creare a logotipului pentru Made with love by Bokissa

Cursanții de la DesignStudio au dus la bun sfârșit proiectul intitulat „Made with love by Bokissa”, obținând astfel încă o soluție câștigătoare, care a satisfăcut pe deplin nevoile clientului. Este vorba despre lucrarea cursantei de la LINK Academy din România, Denisa Valentina Lișiță, de la departamentul Print Design.

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul de creare a logoului pentru MVP design

Am ajuns la finalizarea cu succes a încă unui proiect. Este vorba despre proiectul numit „MVP design”, unde cursanții noștri trebuiau să creeze un logo pentru clientul care se ocupă cu designul de mobilier și de interior. Din mulțimea de soluții trimise, clientul a ales lucrarea cursantei Jovana Miljković, de la departamentul Print design.

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul de creare a ambalajului pentru My Spoon

Proiectul „My Spoon” a fost finalizat cu succes, unde cursanții au avut sarcina de a crea ambalajul pentru produsul „My Spoon”. Ca și soluție câștigătoare a fost aleasă lucrarea lui Boris Jovanović, cursantul ITAcademy, de la departamentul de Web design.

Cele mai bune soluții pentru crearea logoului pentru proiectul „Made with love by Bokissa“

S-a făcut o alegere strânsă a soluțiilor pentru proiectul „Made with love by Bokissa”, unde cursanții noștri au trebuit să creeze un logo pentru clientul care face produse handmade din lână și panglici din bumbac. Culorile primare pe care ar vrea clientul să le aibă în logoul său sunt negru, alb, roșu și natur.

Cele mai bune soluții pentru crearea logoului și a cărții de vizită pentru proiectul „MVP design“

Următorul proiect la care au lucrat cursanții noștri a fost proiectul pentru crearea logoului și a cărții de vizită pentru firma „MVP design”. Misiunea clientului nostru este să înțeleagă ceea ce își doresc clienții săi și, pe baza aceasta, să proiecteze interiorul casei lor mult visate. Munca sa va fi recunoscută după proiectarea mobilierului și a spațiului care exprimă un ambient natural și minimalist.

Anunțarea câștigătorului proiectului „Leveri”

A fost finalizat cu succes și al doilea proiect din acest sezon, în care cursanții au trebuit să creeze un logo. Lucrarea câștigătoare îi aparține Aleksandrei Vukalović, cursantă ITAcademy, de la departamentul de Design Web. Aleksandra și-a găsit inspirația în firele ghemului de lână, deoarece este chiar materia primă a clientului care produce și vinde produse din lână și bumbac de cea mai bună calitate.


1 2 3 4 5
Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: