Noutăți

Cele mai bune soluții pentru crearea logoului pentru proiectul „Made with love by Bokissa“

S-a făcut o alegere strânsă a soluțiilor pentru proiectul „Made with love by Bokissa”, unde cursanții noștri au trebuit să creeze un logo pentru clientul care face produse handmade din lână și panglici din bumbac. Culorile primare pe care ar vrea clientul să le aibă în logoul său sunt negru, alb, roșu și natur.

Cele mai bune soluții pentru crearea logoului și a cărții de vizită pentru proiectul „MVP design“

Următorul proiect la care au lucrat cursanții noștri a fost proiectul pentru crearea logoului și a cărții de vizită pentru firma „MVP design”. Misiunea clientului nostru este să înțeleagă ceea ce își doresc clienții săi și, pe baza aceasta, să proiecteze interiorul casei lor mult visate. Munca sa va fi recunoscută după proiectarea mobilierului și a spațiului care exprimă un ambient natural și minimalist.

Anunțarea câștigătorului proiectului „Leveri”

A fost finalizat cu succes și al doilea proiect din acest sezon, în care cursanții au trebuit să creeze un logo. Lucrarea câștigătoare îi aparține Aleksandrei Vukalović, cursantă ITAcademy, de la departamentul de Design Web. Aleksandra și-a găsit inspirația în firele ghemului de lână, deoarece este chiar materia primă a clientului care produce și vinde produse din lână și bumbac de cea mai bună calitate.

Cea mai bună soluție la proiectul „Leveri”

Am făcut o selecție restrânsă a lucrărilor depuse pentru proiectul „Leveri”. Clientul produce materiale din lână și bumbac. Munca lui este recognscibilă după produsele din materiale de cea mai bună calitate (lână și bumbac), pe care se străduiesc să le facă altfel de cele pe care le au momentan în ofertă. Misiunea lor este satisfacția clienților lor cu produsele pe care le vând.

Cea mai bună soluție a proiectului „MySpoon”

Membrii echipei DesignStudio au lucrat la proiectul de design al ambalajului pentru brandul „MySpoon”. Trebuia creat un design de ambalaj pentru o linguriță comestibilă, precum și o cutie pentru aceasta, deoarece clientul se ocupă cu producerea lingurițelor comestibile. Scopul lor este de a influența mediul de viață cu acest produs, înlăturând utilizarea de unică folosință a plasticului. Clientul a menționat că pentru culoarea logotipului, trebuie să se folosească portocaliu, negru și alb.

Anunțarea câștigătorului concursului de creare a logotipului pentru „Nutricionista”

Am ajuns la primul proiect finalizat din acest sezon. Soluția câștigătoare este lucrarea cursantului Mihai-Valentin David de la LINK Academy din România.

Cea mai bună soluție la crearea logotipului pentru „Nutricionista”

Bine ați venit la un nou sezon DesignStudio! Începem acest sezon cu crearea logotipului pentru „Nutricionista”. Misiunea clientului este ca tot mai mulți oameni să înțeleagă cât de importante sunt pentru o viață sănătoasă și pentru prevenirea unor boli serioase, sportul și alimentația sănătoasă. Cel mai important lucru pe care clientul vrea să-l înțeleagă clientul său este adevărata semnificație a noțiunii de „viață sănătoasă”.

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul „Super Mom“

Am ajuns la finalul acestui sezon de activitate și îl încheiem cu proiectul „Super Mom”, finalizat cu succes, unde lucrarea câștigătoare îi aparține cursantei Mara Aida Radmanesteanu, de la departamentul Print Design din cadrul LINK Academy România.

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul „A dress“

Am ajuns la finalul proiectului „A dress”, pentru care a fost ales logoul câștigător a lui Milana Kiš, cursantă ITAcademy de la departamentul Print & Graphic Design.

Cele mai bune soluții pentru proiectul  „Super Mom“

A fost creat un cerc restrâns pentru proiectul „Super Mom” – firmă care se ocupă cu realizarea manuală a materialelor din lână și bumbac. Munca lor va fi recunoscută după produsele din materiale de cea mai bună calitate, din care se vor strădui să creeze altfel de produse față de cele pe care le au deja în ofertă. Grupul lor țintă este reprezentat de femeile care vor alege produse pentru casa și copiii lor. Ceea ce a menționat clientul că i-ar plăcea să aibă pe logotipul său sunt culori precum roz, auriu, alb și negru.

Anunțarea câștigătorului pentru „Digitalka“

DesignStudio a mai obținut o soluție de succes din partea cursanților noștri, fiind vorba despre proiectul „Digitalka”. Soluția câștigătoare a fost realizată de către cursantul de la departamentul de Web design, Nedim Islam.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „A dress“

S-a format un cerc restrâns cu soluții pentru proiectul „A dress”. Misiunea activității lor este înfrumusețarea femeilor prin realizarea manuală a garderobei. Munca lor se deosebește de restul prin croiala interesantă și neobișnuită care, datorită tipului de material (elastan), stă bine pe aproape toată lumea.

Anunțarea câștigătorului pentru „Sandra Lejić“

Am mai finalizat un proiect la care cursanții noștri au lucrat obținând un rezultat final excelent, de care și clientul nostru este foarte mulțumit. Este vorba despre soluția cursantei Natalija Stojković, care a creat logoul, precum și cartea de vizită pentru clientul care se ocupă de marketing digital.

Anunțarea câștigătorului pentru „Mlekara Zukve”

Faza a doua a proiectului „Zukve” a fost finalizată cu succes, unde cursanții noștri au proiectat ambalajul pentru clientul nostru. Ca și soluție câștigătoare, a fost aleasă lucrarea cursantei Natalija Stojković.

Anuțarea câștigătorului pentru Auto škola

După o lungă selecție de către client, avem soluția câștigătoare pentru acest proiect. Este vorba despre lucrarea colegei Ana Glavšić, cursantă ITAcademy, de la departamentul Print & Graphic design.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „SL social media expert“

În ultimele săptămâni, cursanții DesignStudio au lucrat la proiectul privind crearea designului logotipului și a cărții de vizită pentru clientul care se ocupă cu marketingul digital și a cărui brand se numește „Sandra Lejić”. Afacerea clientului există datorită brandurilor și a potențialilor consumatori și, de aceea, misiunea muncii lor este ca brandurile să aibă o vizibilitate și comunicare mai bună cu consumatorii și cu clienții.

Cele mai bune soluții ale proiectului  „Mlekara Zukve – dizajn ambalaže“

De data aceasta, cursanții DesignStudio au avut sarcina ca, după crearea cu succes a logotipului pentru proiectul Mlekara Zukve, să creeze și designul etichetei pentru ambalaj. A fost folosit logoul creat de către cursanta Nataša Popović.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Auto škola – reklamni materijal“

După crearea cu succes a logotipului pentru Auto škola – „Desetka plus”, trebuia creat un material publicitar (carte de vizită și pliant) pentru același client. Logoul creat cu succes de către cursantul Slobodan Vukajlović trebuie să se găsească pe toate materialele aferente. Cursanții trebuie să aibă grijă la culorile folosite pentru crearea logoului, precum și la întreaga estetică.

Publicarea câștigătorului pentru „LEM CO“

În cadrul proiectului „LEM CO”, firma care se ocupă cu hrana sănătoasă, trebuia creat un material publicitar precum prelate publicitare, pliante și autocolante pentru vitrine. Ceea ce face deosebit acest proiect este că respectivul client avea deja logotipul său și cursanții trebuiau să încorporeze în el întregul material publicitar, fără modificări.

Anunțul câștigătorului pentru „Atlas veb-sajt“

Cursanții noștri au primit șansa ca pentru prima dată în acest sezon să lucreze la proiectul Design web. Pe baza designului custom al paginii, realizat de către cursantele Aleksandra Spasić și Aleksandra Jovanović, trebuie realizat un site pentru compania Atlas. Această firmă se ocupă cu vânzarea și crearea articolelor vestimentare pentru bărbați și femei și confecții de serviciu. După finalizarea cu succes a logotipului creat, care a reprezentat prima fază pentru acest client, a ajuns la rând site-ul web, ca fază finală.


1 2 3 4 5
Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: