Noutăți

Anunțarea câștigătorului pentru „Asociația din Serbia pentru Boli Celiace”

Cursanții DesignStudio au venit cu încă o soluție câștigătoare. Este vorba despre „Asociația din Serbia pentru Boli Celiace”, care avea nevoie de un logotip. Această asociație stabilește diagnosticarea timpurie a bolii celiace, asigurarea de alimente adecvate, fără gluten, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții celor care suferă de boală celiacă. Soluția câștigătoare, logoul ales îi aparține lui Ana Glavšić, cursantă ITAcademy, de la departamentul Print & Design Graphic.

Ideea Anei a fost ca logoul să prezinte suport și protecție oferite de această asociație în lupta împotriva bolii celiace. Sinonim pentru protecție este mâna și este prezentată cu un spic de grâu sub ea. Spicul de grâu are niște ace care se asociază cu pericolul, așadar arată ca și cum mâna salvează persoanele care se luptă cu boala celiacă. Culoarea albastră simbolizează stabilitate, încredere, dedicare și adevăr, ceea ce completează întreaga poveste.

Pe baza celor menționate, clientul a recunoscut potențialul acestei soluții și de aceea a fost aleasă tocmai lucrarea Anei. Desigur, clientul mulțumește tuturor pentru timpul alocat, precum și câștigătoarei. Desigur, și DesignStudio se alătură feilicitărilor.

ȘTIRE: Anunțarea câștigătorului proiectului „G.O.A.T.”

Sarcina echipei DesignStudio a fost crearea unui logo izbitor și creativ pentru „G.O.A.T”, companie care produce tricouri cu print. S-a făcut o alegere restrânsă a celor mai bune soluții, care au fost prezentate clientului. După părerea sa, decizia a fost una extrem de grea, deoarece toate propunerile au fost foarte bune. Însă, regulile DesignStudio sunt de așa natură încât clientul a fost nevoit să aleagă o singură soluție, care va fi folosită pe viitor ca marcă înregistrată – lucrarea câștigătoare îi aparține cursantei Teodora Čubrilo de la ITAcademy, din cadrul departamentului Design Web.

Inspirația pentru acest logo a fost chiar titlul brandului G.O.A.T., care înseamnă capră/țap. De asemenea, și simbolul țapului care reprezintă forță, putere, independență, simbol care reprezintă rezistența la toate obstacolele pe drumul către succes. Ideea este ca logoul să fie simplu, dar puternic. Silueta țapului în litera ‘O’ care se poate folosi și ca un semn special.

Mulțumim tuturor cursanților care au participat la acest proiect îmbogățindu-și astfel portofoliul și experiența personală.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „G.O.A.T”

Membrii echipei DesignStudio au lucrat la proiectul pentru designul logoului pentru brandul G.O.A.T. Firma, împreună cu echipa sa, produce tricouri cu printuri, iar munca lor va fi recunoscută după printurile specifice cu legende ale sportului, în special box și arte marțiale.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Asociația din Serbia pentru boli celiace”

În ultimele săptămâni, DesignStudio a lucrat la proiectul cu caracter social util denumit „Asociația din Serbia pentru boli celiace”. Misiunea lor este diagnosticarea timpurie a bolii celiace, asigurarea de alimente adecvate, fără gluten, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții celor care suferă de boală celiacă.

Anunț – câștigătorul proiectului „Aurora Sawmill“

În cadrul proiectului „Aurora Sawmill”, firmă de tâmplărie, logoul câștigător îi aparține lui Suhejl Hadži, cursant ITAcademy, de la departamentul Frontend JavaScript Development.

Anunț – câștigătorul proiectului „Artemisa”

Acest sezon de activitate a fost deschis cu un proiect care a necesitat un logotip. Logoul a fost creat pentru o companie cu numele „Artemisa”. Misiunea lor este să contribuie la crearea unei vieți mai bune și a unui mediu mai benefic, să vină în ajutorul oamenilor care vor să fie sănătoși și să-și păstreze sănătatea în mod natural.

Cea mai bună soluție a proiectului „Artemisa“

Cursanții DesignStudio au avut șansa de a-și arăta priceperea în crearea unui logo, și anume pentru clientul care se ocupă cu producția bio de plante medicinale, a cărui companie se numește Artemisa. Cel mai important lucru pe care clientul vrea să-l transmită clienților săi în ceea ce privește munca sa, este un produs natural și de calitate. Misiunea lor este să contribuie la crearea unei vieți mai bune și a unui mediu mai benefic, să ajute oamenii care vor să-și păstreze sănătatea în mod natural.

Logoul trebuia să conțină un semn și un logotip, care va fi energic și care va face asocierea cu sănătata, natura și viața. De asemenea, clientul a menționat ca pentru culorile logotipului să se folosească verde smarald sau alte nuanțe de verde.

Dorim să le mulțumim tuturor cursanților care au îndeplinit cerințele și ne-au oferit soluțiile. Membrii comisiei noastre, respectiv Nikolina Medić, Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare și Alexandra Bardan au ales câteva lucrări care vor fi prezentate clientului. Autorii lor sunt:

 1. Natalija Stojković;
 2. Aleksandra Jovanović;
 3. Tamara Jevtić;
 4. Mihailo Vučenić;
 5. Tijana Vučićević;
 6. Marica Šibulov;
 7. Manuela Stefania Udrea;
 8. Paul Cornel Subtirel.

Felicităm cursanții ale căror soluții au intrat în cercul restrâns. Câștigătorul va fi anunțat în câteva zile după decizia clientului.

Cea mai bună soluție pentru proiectul „Aurora Sawmill“

Cursanții DesignStudio au lucrat intens la proiectul Aurora Sawmill. Este vorba despre o firmă care se ocupă de tâmplărie. Misiunea lor este să-și ridice munca la un nivel cât mai ridicat, atât din punct de vedere al calității, cât și al producției. Cel mai important lucru pe care clienții trebuie să-l observe este calitatea și pasiunea pentru muncă.

Logoul trebuia să conțină semnul și logotipul, iar clientul a menționat să se folosească culoarea verde.

Mulțumim tuturor are au îndeplinit cerințele și ne-au oferit soluții. Astfel și-au mai adăugat un proiect în portofoliul personal. Membrii comisiei noastre, respectiv Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Nikolina Medić și Alexandra Bardan au ales soluții de design care vor fi prezentate clientului. Autorii lor sunt:

 1. Natalija Stojković;
 2. Suhejl Hadži;
 3. Mirjana Momčilović;
 4. Milana Kiš;
 5. Uroš Stošić;
 6. Marica Šibulov.

Felicităm cursanții ale căror soluții au intrat în cercul restrâns Câștigătorul va fi anunțat în câteva zile după decizia clientului.

Membru DesignStudio printre cei mai buni la examenul internațional de prestigiu

Cursantul ITAcademy și membru DesignStudio de la departamentul Print and Graphic Design, Slobodan Vukajlović, a avut mare succes la unul dintre cele mai mari concursuri internaționale pentru cel mai bun designer, organizat de Asociației „Posterheroes”.

Lucrarea sa s-a aflat printre cele 40 de lucrări câștigătoare din cadrul concursului de prestigiu, în cadrul căruia s-au predat peste 2.000 de postere din 100 de țări din întreaga lume.

Integrarea ca temă a concursului

Posterheroes este un concurs internațional din domeniul comunicațiilor sociale și a artei grafice angajate social, care în fiecare an invită studenți, designeri profesioniști sau amatori pasionați de design grafic să creeze postere cu temele care au un caracter social și ecologic.

Tema la care participanții au trebuit să răspundă a fost „Integrarea”. În cadrul acestui concurs a fost predat un număr mare de lucrări, iar cea mai bună lucrare a primit premiul în valoare de 2.500 EUR. Lucrările câștigătoare vor fi prezentate în cadrul festivalului „Graphic Days Torino”.

Mare succes pentru membrul DesignStudio și cursant ITAcademy

Membrii echipei DesignStudio, de asemenea, și cursanți ITAcademy, au participat la acest concurs, în ultimul sezon de lucru, cu 10 idei, dintre care 6 cursanți, după alegerea juriului de specialitate, au intrat într-un cerc restrâns al concursului. Pe parcursul acestui proiect, aceștia au avut ajutorul mentorilor Dragoljub Ćatović și Marina Ćuruvija. Participând la acest concurs, membrii aleși ai echipei DesignStudio au avut ocazia ca, îndeplinind standardele înalte ale concursului, să-și perfecționeze suplimentar abilitățile practice și să fie membru al grupului de designeri grafici recunoscuți.

În numele ITAcademy și a echipei DesignStudio, dorim să-l felicităm pe Slobodan pentru succesul obținut și îi dorim mult succes în continuare. Mulțumim tuturor participanților care au contribuit la acest concurs.

Noul logo pentru salonul de masaj Zoe

În cadrul proiectului „Salon pentru masaj Zoe”, lucrarea câștigătoare este cea a cursantei Ezana Zekiri de la IT Academy, din cadrul departamentului Print & Graphic Design.

Acest design este specific prin faptul că este diferit de logourile standard care fac asocierea cu un salon de masaj și tocmai de aceea a fost și soluția câștigătoare pentru client.

DesignStudio dorește să mulțumească tuturor participanților la acest proiect și o felicită pe câștigătoare. Continuarea acestui proiect este în curs de desfășurare, la care lucrează cursanții ITAcademy – designul afișajelor și cărților de vizită, folosind tocmai acest logo.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Web Butterfly”

În cadrul proiectului „Web Butterfly”, cursanții au avut încă o șansă de a crea un logotip pentru o companie care își aplică cunoștințele în domeniul financiar și industria IT. Misiunea clientului este ca viitori săi clienți să aibă posibilitatea de a primi servicii complete într-un singur loc, oferindu-le astfel ajutor atât în proiectele start-up, cât și la îmbunătățirea afacerii existente.
Recognoscibil pentru munca lor este faptul că viitorii clienți vor primi, în același loc, servicii din domeniul financiar/bancar și IT.

Logoul ar trebui să conțină semnul și logotipul, iar clientul a menționat că preferă culoarea bordo.

Dorim să le mulțumim cursanților care au îndeplinit cerințele și ne-au trimis lucrările. Comisia noastră, alcătuită din Nikolina Medić, Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Vladimir Drešević și Ivan Dikić, a ales soluții de design care vor fi prezentate clientului. Autorii acestora sunt:

 1. Aleksandar Stojković;
 2. Slobodan Vukajlović;
 3. Ezana Zekiri;
 4. Jana Renovica;
 5. Viera Kukučkova;
 6. Boris Vuković;
 7. Selena Jovanović.

Datorită numărului mare de lucrări excelente, dorim să felicităm, în mod special, și autorii care, după părerea comisiei, au făcut lucrări foarte bune, dar din păcate nu au intrat în cercul restrâns. Ei sunt:

 1. Bojana Veljković;
 2. Svetlana Vasić;
 3. Anja Kukolj;
 4. Mira Ivanković.

Îi felicităm pe cursanții a căror lucrări au fost selectate. Alegerea finală va fi publicată la câteva zile după decizia clientului.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Logo pentru salonul de masaj Zoe”

În cadrul acestui proiect, cursanții DesignStudio au avut șansa de a-și arăta încă o dată creativitatea și cunoștințele legate de logo; de data aceasta a fost vorba despre un salon de masaj.

Comisia noastră formată din Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Vladimir Drešević, Ivan Dikić și Nikolina Medić a ales soluții de design care vor fi prezentate clientului. Autorii lor sunt:

 1. Boris Jovanović;
 2. Ezana Zekiri;
 3. Slobodan Vukajlović;
 4. Bojana Veljković;
 5. Tamara Vukomanović;
 6. Tijana Milojević;
 7. Emra Muhić.

De asemenea, cu această ocazie dorim să felicităm cursanții ale căror lucrări au fost foarte bune respectând cererile proiectului, dar care, din păcate, nu au intrat în cercul restrâns. Este vorba despre următorii autori: Mirjana Stanković, Dženeta Kahriman, Boris Vuković, Anamaria Oalđe, Marko Milosavljević, Anja Kukolj, Selena Jovanović, Aleksandra Spasić și Simona Topolnjak.

Îi felicităm și le mulțumim tuturor cursanților care și-au predat lucrările la timp.

Soluția câștigătoare a proiectului „Taurunum Craft“

La proiectul „Taurunum Craft”, soluția câștigătoare este logoul creat de Anja Kukolj, cursantă ITAcademy, la departamentul Print & Graphic Design.

Noul logo al firmei de construcții și comerț Vulić

Echipa DesignStudio de la proiectul „Firma de construcții și comerț Vulić” a ales semnul și logotipul pentru această firmă. Cursanții ITAcademy au demonstrat că știu să recunoască dorințele și nevoile clientului și au venit cu cele mai bune soluții.

Proiect „Fotocult“ finalizat cu succes

Soluția câștigătoare a proiectului „Fotocult”, îi aparține lui Slobodan Vukajlović, cursant ITAcademy la departamentul Print & Graphic Design.

Cea mai bună soluție pentru proiectul „Taurunum Craft“

Săptămânile trecute, DesignStudio s-a dedicat proiectării semnului și logotipului pentru compania „Taurunum Craft” care se ocupă cu prelucrarea manuală a pielii (portofele, genți pentru laptop etc.). Misiunea firmei lor este ca fiecare client să primească exact ceea ce a cerut. Grupul țintă sunt persoanele care apreciază produsele de calitate, unicat.

Cele mai bune soluții ale proiectului pentru Građevinsko-trgovinsko preduzeće „Vulić”

În ultimele săptămâni, DesignStudio s-a ocupat de încă un task – designul semnului și logotipului pentru Građevinsko-trgovinsko preduzeće „Vulić”. Este vorba despre o firmă care oferă servicii în domeniul construcțiilor și cel al comerțului. Misiunea lor este să avanseze, să se modernizeze și să-și continue existența în sânul familiei. Reputația lor se bazează pe calitate, viteză, seriozitate și pe diversitatea serviciilor. La ei veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a construi un imobil nou.

Cea mai bună soluție a proiectului „TEAM BUILDING POWER LEAGUE”

Cursanții DesignStudio au lucrat intens, în ultima perioadă, la proiectul Team building power league, pentru Asociația de ridicare a greutăților din Belgrad. Misiunea lor este forță, productivitate, o Serbie puternică și sănătoasă.

Cele mai bune soluții ale proiectului „Fotocult”

Cursanții DesignStudio au primit șansa de a-și arăta încă o dată priceperea privind crearea unui logo, de data aceasta pentru un fotograf profesionist, la proiectul Fotocult.

Anunțarea câștigătorilor proiectului „Uniunea Sporturilor Savski venac”

Logoul câștigător pentru proiectul „Uniunea sporturilor Savski venac” îi apaține lui Svetlana Vasić, cursanta IT Academy, de la departamentul Design Web.


1 2 3
Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: