Anunțarea câștigătorului pentru „Thai Spot”

Anunțarea câștigătorului pentru „Thai Spot”

15 March 2024,   By ,   0 Comments

Am deschis acest sezon de activitate cu un proiect care necesita crearea unui logo. Logo-ul a fost realizat pentru o companie, un studio de masaj numit „Thai Spot”. Misiunea clientului este de a ajuta oamenii să se simtă bine. Afacerea lui există datorită nevoii oamenilor de a elimina stresul, de a calma durerea, de a relaxa mușchii sau pur și simplu de a se bucura și de a fi complet mulțumiți de ei înșiși și de corpul lor. Cel mai important lucru pe care și-l dorește clientul este ca fiecare dintre clienții săi să fie relaxat, să-și îmbunătățească starea de sănătate și să elimine durerea.

Având în vedere că logo-ul va fi folosit pentru web și print, clientul le-a dat cursanților noștri sarcina de a face logo-ul minimalist, fără prea multe detalii, și de a alege tonuri liniștitoare pentru culori. Să facă asocierea cu sănătatea, natura și viața.

Printre numeroasele lucrări excelente care au fost selectate, soluția câștigătoare a fost lucrarea Teodorei Marinković, cursantă la ITAcademy, departamentul Computer Aided Design. Teodora a răspuns pe deplin acestei provocări și a început cu succes acest sezon. Clientul mulțumește pentru soluția câștigătoare, iar echipa de DesignStudio se alătură și ea pentru a o felicita atât pe Teodora, cât și pe ceilalți participanți la acest proiect.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: