Știre privind sezonul încheiat 2021/2022

DesignStudio – sezonul 2021/22.

Conceptul de DesignStudio este simplu – oferim cursanților noștri șansa de a lucra la proiecte reale ca să dobândească experiență inestimabilă și abilități practice care îi vor ajuta să-și construiască o carieră de succes.

Încă din prima zi am fost consecvenți cu ideea originală. Totuși, ceea ce am realizat în ultimele 12 luni ne-a depășit toate așteptările care erau destul de ambițioase, iar lucrările echipei DesignStudio din această perioadă sunt dovada reală că la LINK Academy se obțin cunoștințe aplicative.

Marele succes al generației DesignStudio 2021/2022

Membrii echipei DesignStudio, alături de cursanții instituțiilor noastre educaționale, s-au evidențiat și au obținut prin munca lor numeroase succese anul acesta, în diferite domenii din cadrul designului. Și în acest sezon am îndeplinit misiunea DesignStudio – bine pentru toți. În timpul lucrului la proiecte, cursanții au dobândit o mulțime de cunoștințe utile și abilități practice, care le-au permis să-și îmbogățească portofoliul și să-și găsească mai repede un job corespunzător în domeniul lor. 

Realizările de anul acesta al DesignStudio au marcat un șir de câțiva ani de activitate de mare interes, așadar cursanții au realizat 532 de noi proiecte de design, 2 site-uri web și 11 identități corporative pentru companii.

S-a continuat colaborarea de succes cu cursanții LINK Academy din România care, împreună cu cursanții din Serbia, au realizat numeroase proiecte. DesignStudio a organizat workshop-uri în mai multe locații din țările din regiune, unde participanții au lucrat cu succes, împreună cu mentorii lor, la proiecte grafice și web. Membrilor de echipă le-a fost oferită posibilitatea de a dobândi o experiență complet nouă cu care vor putea să participe mult mai realist în viitoare provocări și proiecte profesionale, la care vor lucra singuri sau în echipe.

Toate lucrările echipei DesignStudio într-un singur loc

Sezonul de activitate a durat 9 luni. În această perioadă, 127 de cursanți au participat activ la proiecte reale. Clienții, printre care s-au numărat companii mici, medii și mari, cu cele mai diferite domenii de activitate, au avut șansa de a vedea un număr de 107 soluții de excepție care au intrat în cerc restrâns după decizia juriului format din:

Dragoljub Ćatović – coordonatorul echipei DesignStudio, Marina Ćuruvija – colaborator al echipei DesignStudio și coordonatorul cursului pentru Design, Kristina Malajmare – coordonatorul echipei DesignStudio pentru România, Alexandra Bardan – profesor la LINK Academy România, Nikolina Medić – colaborator al echipei DesignStudio și coordonator E-Learning, Jovana Pavlović – coordonator al cursului Design 3D & CAD și Anđela Simić –  coordonator al cursului pentru Design.

Toți cursanții care au lucrat intens la proiectele DesignStudio, pe lângă certificatele IT Academy sau LINK Academy, au obținut și certificatul care atestă frecventarea DesignStudio, ceea ce îi va ajuta să pășească repede în lumea IT dinamică și interesantă.

Vizionați lucrările cursanților noștri, cunoașteți autorii soluțiilor câștigătoare și aflați totul despre activitatea echipei DesignStudio:

VIZUALIZAȚI LUCRĂRILE »

Oferiţi proiectului vostru soluţii de design de top.

Gratuit! Fie ca ideea voastră să primească un stimulent de marketing modern.
Doi paşi până la un design gratuit. Comandaţi propriul design aici  »

Păşiţi în lumea designului!

LINK Academy îţi deschide uşa pentru o carieră de succes în design.
Viitorul tău este rezultatul deciziilor tale
Vezi condiţiile de şcolarizare la LINK Academy  »