Noutăți

Membru DesignStudio printre cei mai buni la examenul internațional de prestigiu

Cursantul ITAcademy și membru DesignStudio de la departamentul Print and Graphic Design, Slobodan Vukajlović, a avut mare succes la unul dintre cele mai mari concursuri internaționale pentru cel mai bun designer, organizat de Asociației „Posterheroes”.

Lucrarea sa s-a aflat printre cele 40 de lucrări câștigătoare din cadrul concursului de prestigiu, în cadrul căruia s-au predat peste 2.000 de postere din 100 de țări din întreaga lume.

Integrarea ca temă a concursului

Posterheroes este un concurs internațional din domeniul comunicațiilor sociale și a artei grafice angajate social, care în fiecare an invită studenți, designeri profesioniști sau amatori pasionați de design grafic să creeze postere cu temele care au un caracter social și ecologic.

Tema la care participanții au trebuit să răspundă a fost „Integrarea”. În cadrul acestui concurs a fost predat un număr mare de lucrări, iar cea mai bună lucrare a primit premiul în valoare de 2.500 EUR. Lucrările câștigătoare vor fi prezentate în cadrul festivalului „Graphic Days Torino”.

Mare succes pentru membrul DesignStudio și cursant ITAcademy

Membrii echipei DesignStudio, de asemenea, și cursanți ITAcademy, au participat la acest concurs, în ultimul sezon de lucru, cu 10 idei, dintre care 6 cursanți, după alegerea juriului de specialitate, au intrat într-un cerc restrâns al concursului. Pe parcursul acestui proiect, aceștia au avut ajutorul mentorilor Dragoljub Ćatović și Marina Ćuruvija. Participând la acest concurs, membrii aleși ai echipei DesignStudio au avut ocazia ca, îndeplinind standardele înalte ale concursului, să-și perfecționeze suplimentar abilitățile practice și să fie membru al grupului de designeri grafici recunoscuți.

În numele ITAcademy și a echipei DesignStudio, dorim să-l felicităm pe Slobodan pentru succesul obținut și îi dorim mult succes în continuare. Mulțumim tuturor participanților care au contribuit la acest concurs.

Noul logo pentru salonul de masaj Zoe

În cadrul proiectului „Salon pentru masaj Zoe”, lucrarea câștigătoare este cea a cursantei Ezana Zekiri de la IT Academy, din cadrul departamentului Print & Graphic Design.

Acest design este specific prin faptul că este diferit de logourile standard care fac asocierea cu un salon de masaj și tocmai de aceea a fost și soluția câștigătoare pentru client.

DesignStudio dorește să mulțumească tuturor participanților la acest proiect și o felicită pe câștigătoare. Continuarea acestui proiect este în curs de desfășurare, la care lucrează cursanții ITAcademy – designul afișajelor și cărților de vizită, folosind tocmai acest logo.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Web Butterfly”

În cadrul proiectului „Web Butterfly”, cursanții au avut încă o șansă de a crea un logotip pentru o companie care își aplică cunoștințele în domeniul financiar și industria IT. Misiunea clientului este ca viitori săi clienți să aibă posibilitatea de a primi servicii complete într-un singur loc, oferindu-le astfel ajutor atât în proiectele start-up, cât și la îmbunătățirea afacerii existente.
Recognoscibil pentru munca lor este faptul că viitorii clienți vor primi, în același loc, servicii din domeniul financiar/bancar și IT.

Logoul ar trebui să conțină semnul și logotipul, iar clientul a menționat că preferă culoarea bordo.

Dorim să le mulțumim cursanților care au îndeplinit cerințele și ne-au trimis lucrările. Comisia noastră, alcătuită din Nikolina Medić, Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Vladimir Drešević și Ivan Dikić, a ales soluții de design care vor fi prezentate clientului. Autorii acestora sunt:

 1. Aleksandar Stojković;
 2. Slobodan Vukajlović;
 3. Ezana Zekiri;
 4. Jana Renovica;
 5. Viera Kukučkova;
 6. Boris Vuković;
 7. Selena Jovanović.

Datorită numărului mare de lucrări excelente, dorim să felicităm, în mod special, și autorii care, după părerea comisiei, au făcut lucrări foarte bune, dar din păcate nu au intrat în cercul restrâns. Ei sunt:

 1. Bojana Veljković;
 2. Svetlana Vasić;
 3. Anja Kukolj;
 4. Mira Ivanković.

Îi felicităm pe cursanții a căror lucrări au fost selectate. Alegerea finală va fi publicată la câteva zile după decizia clientului.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Logo pentru salonul de masaj Zoe”

În cadrul acestui proiect, cursanții DesignStudio au avut șansa de a-și arăta încă o dată creativitatea și cunoștințele legate de logo; de data aceasta a fost vorba despre un salon de masaj.

Comisia noastră formată din Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Vladimir Drešević, Ivan Dikić și Nikolina Medić a ales soluții de design care vor fi prezentate clientului. Autorii lor sunt:

 1. Boris Jovanović;
 2. Ezana Zekiri;
 3. Slobodan Vukajlović;
 4. Bojana Veljković;
 5. Tamara Vukomanović;
 6. Tijana Milojević;
 7. Emra Muhić.

De asemenea, cu această ocazie dorim să felicităm cursanții ale căror lucrări au fost foarte bune respectând cererile proiectului, dar care, din păcate, nu au intrat în cercul restrâns. Este vorba despre următorii autori: Mirjana Stanković, Dženeta Kahriman, Boris Vuković, Anamaria Oalđe, Marko Milosavljević, Anja Kukolj, Selena Jovanović, Aleksandra Spasić și Simona Topolnjak.

Îi felicităm și le mulțumim tuturor cursanților care și-au predat lucrările la timp.

Soluția câștigătoare a proiectului „Taurunum Craft“

La proiectul „Taurunum Craft”, soluția câștigătoare este logoul creat de Anja Kukolj, cursantă ITAcademy, la departamentul Print & Graphic Design.

Noul logo al firmei de construcții și comerț Vulić

Echipa DesignStudio de la proiectul „Firma de construcții și comerț Vulić” a ales semnul și logotipul pentru această firmă. Cursanții ITAcademy au demonstrat că știu să recunoască dorințele și nevoile clientului și au venit cu cele mai bune soluții.

Proiect „Fotocult“ finalizat cu succes

Soluția câștigătoare a proiectului „Fotocult”, îi aparține lui Slobodan Vukajlović, cursant ITAcademy la departamentul Print & Graphic Design.

Cea mai bună soluție pentru proiectul „Taurunum Craft“

Săptămânile trecute, DesignStudio s-a dedicat proiectării semnului și logotipului pentru compania „Taurunum Craft” care se ocupă cu prelucrarea manuală a pielii (portofele, genți pentru laptop etc.). Misiunea firmei lor este ca fiecare client să primească exact ceea ce a cerut. Grupul țintă sunt persoanele care apreciază produsele de calitate, unicat.

Cele mai bune soluții ale proiectului pentru Građevinsko-trgovinsko preduzeće „Vulić”

În ultimele săptămâni, DesignStudio s-a ocupat de încă un task – designul semnului și logotipului pentru Građevinsko-trgovinsko preduzeće „Vulić”. Este vorba despre o firmă care oferă servicii în domeniul construcțiilor și cel al comerțului. Misiunea lor este să avanseze, să se modernizeze și să-și continue existența în sânul familiei. Reputația lor se bazează pe calitate, viteză, seriozitate și pe diversitatea serviciilor. La ei veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a construi un imobil nou.

Cea mai bună soluție a proiectului „TEAM BUILDING POWER LEAGUE”

Cursanții DesignStudio au lucrat intens, în ultima perioadă, la proiectul Team building power league, pentru Asociația de ridicare a greutăților din Belgrad. Misiunea lor este forță, productivitate, o Serbie puternică și sănătoasă.

Cele mai bune soluții ale proiectului „Fotocult”

Cursanții DesignStudio au primit șansa de a-și arăta încă o dată priceperea privind crearea unui logo, de data aceasta pentru un fotograf profesionist, la proiectul Fotocult.

Anunțarea câștigătorilor proiectului „Uniunea Sporturilor Savski venac”

Logoul câștigător pentru proiectul „Uniunea sporturilor Savski venac” îi apaține lui Svetlana Vasić, cursanta IT Academy, de la departamentul Design Web.

Alegerea soluției câștigătoare a logoului pentru clientul nutriționist de specialitate

DesignStudio a încheiat cu succes un nou proiect: designul logotipului și cărții de vizită pentru un nutriționist de specialitate. Cea mai importantă misiune a clientului este să accentueze conceptul de „viață sănătoasă” și să ofere ajutor în soluționarea unor diferite probleme.

Cele mai bune soluții la proiectul – logo nutriționist de specialitate

Cursanții DesignStudio au mai primit o ocazie să-și dovedească creativitatea și cunoștințele. De data aceasta sub forma creării unui logo și a unei cărți de vizită pentru un nutriționist profesionist.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Asociația sportivă Savski venac”

În ultimele săptămâni, echipa DesignStudio s-a ocupat de proiectarea logoului pentru Asociația sportivă Savski venac.

Încheierea cu succes a încă unui an: cel mai mare interes de până acum, 950 de soluții de design noi și extinderea în România

DesignStudio a apărut din dorința de a oferi cursanților ITAcademy șansa de a-și demonstra abilitățile și a-și dezvolta profesionalismul lucrând la proiecte reale de design.

Designul ales pentru platformă şi logo-ul pentru „CityScout360”

DesignStudio a finalizat lucrările cu privire la designul semnului şi a logotipului, dar și cu privire la aspectul platformei cu numele „CityScout360”.

Lista scurtă pentru proiectul „CityScout360”

În ultimele săptămâni, membrii echipei DesignStudio au lucrat la proiectul designului pentru logoul paginii web cu titlul „CityScout360”. Scopul acestei platforme este să creeze o locaţie web care va satisface criterii şi nevoi diferite. Clientul a menţionat că logotipul nu trebuie neapărat să conțină numele companiei, ci poate să fie un semn care să simbolizeze activitatea ei. Numele platformei este „CityScout360”. Logoul va fi doar un semn, iar clientul a propus varianta unui cerc care să fie poziționat în partea de jos a fotografiei panoramice cu semnul şi scrisul. Clientul a oferit libertate în alegerea culorilor. Comisia a analizat toate lucrările și a ales câteva dintre cele mai bune soluţii pe care le va oferi clientului. De data aceasta, este vorba de lucrările următorilor cursanţi:

 1. Dragana Komljenović
 2. Ivana Struhar
 3. Haris Delimustafić
 4. Bojana Veljković
 5. Nikolina Klobučar
 6. Kristina Živković

Mulţumim tuturor participanţilor la concurs şi îi felicităm pe autorii lucrărilor alese. Restul depinde de client. Succes!

Iată lucrările incluse în lista scurtă:

 

 

Comisia a întocmit o listă scurtă a lucrărilor pentru proiectul „Ballary”

În ultimele săptămâni, membrii DesignStudio au avut ocazia să lucreze la proiectul designului pentru logoul casei de modă „Ballary”. Casa de modă „Ballary” realizează îmbrăcăminte de damă din materiale textile şi lucrează la extinderea brandului în Serbia, dar şi în ţările vecine din Balcani. Pentru logoul existent au fost folosite culorile negru şi alb, dar clientul a oferit libertatea de a combina şi alte culori.

Cu fiecare temă nouă, pe adresa DesignStudio sosesc tot mai multe lucrări excelente. La fel a fost şi de data aceasta. Având în vedere toate aceste aspecte, cursanţii noştri au creat mai multe lucrări de calitate, dintre care s-au evidenţiat şi au intrat pe lista scurtă lucrările următorilor cursanţi:

 1. Aleksandra Gerić
 2. Dragana Komljenović
 3. Kristina Živković
 4. Haris Delimustafić
 5. Miloš Mušicki
 6. Nikolina Klobučar

Mulţumim tuturor participanţilor la acest proiect, îi felicităm pe autorii ale căror lucrări au fost alese şi aşteptăm răspunsul final din partea clientului.

Iată lucrările incluse în lista scurtă:

Logoul ales pentru Ingenium Design

Am ajuns la sfârşitul unui alt proiect DesignStudio. În cadrul proiectului Ingenium Design, logoul câştigător este cel creat de Dušan Milijić, cursant IT Academy, secţia Design Web.


1 2 3
Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: