Noutăți

Soluția câștigătoare a proiectului „Taurunum Craft“

La proiectul „Taurunum Craft”, soluția câștigătoare este logoul creat de Anja Kukolj, cursantă ITAcademy, la departamentul Print & Graphic Design.

Noul logo al firmei de construcții și comerț Vulić

Echipa DesignStudio de la proiectul „Firma de construcții și comerț Vulić” a ales semnul și logotipul pentru această firmă. Cursanții ITAcademy au demonstrat că știu să recunoască dorințele și nevoile clientului și au venit cu cele mai bune soluții.

Proiect „Fotocult“ finalizat cu succes

Soluția câștigătoare a proiectului „Fotocult”, îi aparține lui Slobodan Vukajlović, cursant ITAcademy la departamentul Print & Graphic Design.

Cea mai bună soluție pentru proiectul „Taurunum Craft“

Săptămânile trecute, DesignStudio s-a dedicat proiectării semnului și logotipului pentru compania „Taurunum Craft” care se ocupă cu prelucrarea manuală a pielii (portofele, genți pentru laptop etc.). Misiunea firmei lor este ca fiecare client să primească exact ceea ce a cerut. Grupul țintă sunt persoanele care apreciază produsele de calitate, unicat.

Cele mai bune soluții ale proiectului pentru Građevinsko-trgovinsko preduzeće „Vulić”

În ultimele săptămâni, DesignStudio s-a ocupat de încă un task – designul semnului și logotipului pentru Građevinsko-trgovinsko preduzeće „Vulić”. Este vorba despre o firmă care oferă servicii în domeniul construcțiilor și cel al comerțului. Misiunea lor este să avanseze, să se modernizeze și să-și continue existența în sânul familiei. Reputația lor se bazează pe calitate, viteză, seriozitate și pe diversitatea serviciilor. La ei veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a construi un imobil nou.

Cea mai bună soluție a proiectului „TEAM BUILDING POWER LEAGUE”

Cursanții DesignStudio au lucrat intens, în ultima perioadă, la proiectul Team building power league, pentru Asociația de ridicare a greutăților din Belgrad. Misiunea lor este forță, productivitate, o Serbie puternică și sănătoasă.

Cele mai bune soluții ale proiectului „Fotocult”

Cursanții DesignStudio au primit șansa de a-și arăta încă o dată priceperea privind crearea unui logo, de data aceasta pentru un fotograf profesionist, la proiectul Fotocult.

Anunțarea câștigătorilor proiectului „Uniunea Sporturilor Savski venac”

Logoul câștigător pentru proiectul „Uniunea sporturilor Savski venac” îi apaține lui Svetlana Vasić, cursanta IT Academy, de la departamentul Design Web.

Alegerea soluției câștigătoare a logoului pentru clientul nutriționist de specialitate

DesignStudio a încheiat cu succes un nou proiect: designul logotipului și cărții de vizită pentru un nutriționist de specialitate. Cea mai importantă misiune a clientului este să accentueze conceptul de „viață sănătoasă” și să ofere ajutor în soluționarea unor diferite probleme.

Cele mai bune soluții la proiectul – logo nutriționist de specialitate

Cursanții DesignStudio au mai primit o ocazie să-și dovedească creativitatea și cunoștințele. De data aceasta sub forma creării unui logo și a unei cărți de vizită pentru un nutriționist profesionist.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Asociația sportivă Savski venac”

În ultimele săptămâni, echipa DesignStudio s-a ocupat de proiectarea logoului pentru Asociația sportivă Savski venac.

Încheierea cu succes a încă unui an: cel mai mare interes de până acum, 950 de soluții de design noi și extinderea în România

DesignStudio a apărut din dorința de a oferi cursanților ITAcademy șansa de a-și demonstra abilitățile și a-și dezvolta profesionalismul lucrând la proiecte reale de design.

Designul ales pentru platformă şi logo-ul pentru „CityScout360”

DesignStudio a finalizat lucrările cu privire la designul semnului şi a logotipului, dar și cu privire la aspectul platformei cu numele „CityScout360”.

Lista scurtă pentru proiectul „CityScout360”

În ultimele săptămâni, membrii echipei DesignStudio au lucrat la proiectul designului pentru logoul paginii web cu titlul „CityScout360”. Scopul acestei platforme este să creeze o locaţie web care va satisface criterii şi nevoi diferite. Clientul a menţionat că logotipul nu trebuie neapărat să conțină numele companiei, ci poate să fie un semn care să simbolizeze activitatea ei. Numele platformei este „CityScout360”. Logoul va fi doar un semn, iar clientul a propus varianta unui cerc care să fie poziționat în partea de jos a fotografiei panoramice cu semnul şi scrisul. Clientul a oferit libertate în alegerea culorilor. Comisia a analizat toate lucrările și a ales câteva dintre cele mai bune soluţii pe care le va oferi clientului. De data aceasta, este vorba de lucrările următorilor cursanţi:

 1. Dragana Komljenović
 2. Ivana Struhar
 3. Haris Delimustafić
 4. Bojana Veljković
 5. Nikolina Klobučar
 6. Kristina Živković

Mulţumim tuturor participanţilor la concurs şi îi felicităm pe autorii lucrărilor alese. Restul depinde de client. Succes!

Iată lucrările incluse în lista scurtă:

 

 

Comisia a întocmit o listă scurtă a lucrărilor pentru proiectul „Ballary”

În ultimele săptămâni, membrii DesignStudio au avut ocazia să lucreze la proiectul designului pentru logoul casei de modă „Ballary”. Casa de modă „Ballary” realizează îmbrăcăminte de damă din materiale textile şi lucrează la extinderea brandului în Serbia, dar şi în ţările vecine din Balcani. Pentru logoul existent au fost folosite culorile negru şi alb, dar clientul a oferit libertatea de a combina şi alte culori.

Cu fiecare temă nouă, pe adresa DesignStudio sosesc tot mai multe lucrări excelente. La fel a fost şi de data aceasta. Având în vedere toate aceste aspecte, cursanţii noştri au creat mai multe lucrări de calitate, dintre care s-au evidenţiat şi au intrat pe lista scurtă lucrările următorilor cursanţi:

 1. Aleksandra Gerić
 2. Dragana Komljenović
 3. Kristina Živković
 4. Haris Delimustafić
 5. Miloš Mušicki
 6. Nikolina Klobučar

Mulţumim tuturor participanţilor la acest proiect, îi felicităm pe autorii ale căror lucrări au fost alese şi aşteptăm răspunsul final din partea clientului.

Iată lucrările incluse în lista scurtă:

Logoul ales pentru Ingenium Design

Am ajuns la sfârşitul unui alt proiect DesignStudio. În cadrul proiectului Ingenium Design, logoul câştigător este cel creat de Dušan Milijić, cursant IT Academy, secţia Design Web.

Lista scurtă pentru Ingenium Design

Cursanţii DesignStudio au făcut faţă încă o dată cu brio provocărilor. De data aceasta, în crearea siglei şi a logotipului pentru o echipă de designeri care se numește Ingenium Design, se lansează pe piaţă şi vrea să-şi găsească locul în lumea designului web.   

Clientul din România şi-a ales propriul logo

DesignStudio şi-a terminat munca privind designul semnului şi a logotipului pentru firma românească Spark HR, care oferă servicii de consiliere, angajare/recrutare a cadrelor, resurse umane (HR), people management şi strategii pentru start-up-uri.

Logoul ales pentru grupul coral „Singers United”

Prin selectarea logoului pentru grupul coral „Singers United”, DesignStudio a finalizat cu succes proiectul de elaborare a identităţii vizuale şi a logoului acestui cor. „Singers United” a apărut din dragoste faţă de muzică şi cântat, iar membrii acestui cor se ocupă în mod special de valorile sale, pe care le extind şi în societate.  

Listă scurtă pentru proiectul „Singers United”

Am încheiat cu succes încă un proiect. Cursanţii DesignStudio au avut încă o ocazie de a-şi aplica cunoştinţele proiectând sigla şi logotipul pentru un grup coral. Sarcina a fost crearea unei sigle şi logotip pentru grupul coral numit „Singers United”, astfel încât identitatea lor vizuală să aibă o valoare culturală și artistică.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: