Noutăți

Anunțarea câștigătorilor proiectului „Uniunea Sporturilor Savski venac”

Logoul câștigător pentru proiectul „Uniunea sporturilor Savski venac” îi apaține lui Svetlana Vasić, cursanta IT Academy, de la departamentul Design Web.

Alegerea soluției câștigătoare a logoului pentru clientul nutriționist de specialitate

DesignStudio a încheiat cu succes un nou proiect: designul logotipului și cărții de vizită pentru un nutriționist de specialitate. Cea mai importantă misiune a clientului este să accentueze conceptul de „viață sănătoasă” și să ofere ajutor în soluționarea unor diferite probleme.

Cele mai bune soluții la proiectul – logo nutriționist de specialitate

Cursanții DesignStudio au mai primit o ocazie să-și dovedească creativitatea și cunoștințele. De data aceasta sub forma creării unui logo și a unei cărți de vizită pentru un nutriționist profesionist.

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Asociația sportivă Savski venac”

În ultimele săptămâni, echipa DesignStudio s-a ocupat de proiectarea logoului pentru Asociația sportivă Savski venac.

Încheierea cu succes a încă unui an: cel mai mare interes de până acum, 950 de soluții de design noi și extinderea în România

DesignStudio a apărut din dorința de a oferi cursanților ITAcademy șansa de a-și demonstra abilitățile și a-și dezvolta profesionalismul lucrând la proiecte reale de design.

Designul ales pentru platformă şi logo-ul pentru „CityScout360”

DesignStudio a finalizat lucrările cu privire la designul semnului şi a logotipului, dar și cu privire la aspectul platformei cu numele „CityScout360”.

Lista scurtă pentru proiectul „CityScout360”

În ultimele săptămâni, membrii echipei DesignStudio au lucrat la proiectul designului pentru logoul paginii web cu titlul „CityScout360”. Scopul acestei platforme este să creeze o locaţie web care va satisface criterii şi nevoi diferite. Clientul a menţionat că logotipul nu trebuie neapărat să conțină numele companiei, ci poate să fie un semn care să simbolizeze activitatea ei. Numele platformei este „CityScout360”. Logoul va fi doar un semn, iar clientul a propus varianta unui cerc care să fie poziționat în partea de jos a fotografiei panoramice cu semnul şi scrisul. Clientul a oferit libertate în alegerea culorilor. Comisia a analizat toate lucrările și a ales câteva dintre cele mai bune soluţii pe care le va oferi clientului. De data aceasta, este vorba de lucrările următorilor cursanţi:

 1. Dragana Komljenović
 2. Ivana Struhar
 3. Haris Delimustafić
 4. Bojana Veljković
 5. Nikolina Klobučar
 6. Kristina Živković

Mulţumim tuturor participanţilor la concurs şi îi felicităm pe autorii lucrărilor alese. Restul depinde de client. Succes!

Iată lucrările incluse în lista scurtă:

 

 

Comisia a întocmit o listă scurtă a lucrărilor pentru proiectul „Ballary”

În ultimele săptămâni, membrii DesignStudio au avut ocazia să lucreze la proiectul designului pentru logoul casei de modă „Ballary”. Casa de modă „Ballary” realizează îmbrăcăminte de damă din materiale textile şi lucrează la extinderea brandului în Serbia, dar şi în ţările vecine din Balcani. Pentru logoul existent au fost folosite culorile negru şi alb, dar clientul a oferit libertatea de a combina şi alte culori.

Cu fiecare temă nouă, pe adresa DesignStudio sosesc tot mai multe lucrări excelente. La fel a fost şi de data aceasta. Având în vedere toate aceste aspecte, cursanţii noştri au creat mai multe lucrări de calitate, dintre care s-au evidenţiat şi au intrat pe lista scurtă lucrările următorilor cursanţi:

 1. Aleksandra Gerić
 2. Dragana Komljenović
 3. Kristina Živković
 4. Haris Delimustafić
 5. Miloš Mušicki
 6. Nikolina Klobučar

Mulţumim tuturor participanţilor la acest proiect, îi felicităm pe autorii ale căror lucrări au fost alese şi aşteptăm răspunsul final din partea clientului.

Iată lucrările incluse în lista scurtă:

Logoul ales pentru Ingenium Design

Am ajuns la sfârşitul unui alt proiect DesignStudio. În cadrul proiectului Ingenium Design, logoul câştigător este cel creat de Dušan Milijić, cursant IT Academy, secţia Design Web.

Lista scurtă pentru Ingenium Design

Cursanţii DesignStudio au făcut faţă încă o dată cu brio provocărilor. De data aceasta, în crearea siglei şi a logotipului pentru o echipă de designeri care se numește Ingenium Design, se lansează pe piaţă şi vrea să-şi găsească locul în lumea designului web.   

Clientul din România şi-a ales propriul logo

DesignStudio şi-a terminat munca privind designul semnului şi a logotipului pentru firma românească Spark HR, care oferă servicii de consiliere, angajare/recrutare a cadrelor, resurse umane (HR), people management şi strategii pentru start-up-uri.

Logoul ales pentru grupul coral „Singers United”

Prin selectarea logoului pentru grupul coral „Singers United”, DesignStudio a finalizat cu succes proiectul de elaborare a identităţii vizuale şi a logoului acestui cor. „Singers United” a apărut din dragoste faţă de muzică şi cântat, iar membrii acestui cor se ocupă în mod special de valorile sale, pe care le extind şi în societate.  

Listă scurtă pentru proiectul „Singers United”

Am încheiat cu succes încă un proiect. Cursanţii DesignStudio au avut încă o ocazie de a-şi aplica cunoştinţele proiectând sigla şi logotipul pentru un grup coral. Sarcina a fost crearea unei sigle şi logotip pentru grupul coral numit „Singers United”, astfel încât identitatea lor vizuală să aibă o valoare culturală și artistică.

Lista scurtă pentru primul client din România „Spark HR”

Echipa DesignStudio a finalizat cu succes o altă lucrare de proiectare a unei sigle şi logotip. De data aceasta am creat un logo pentru firma specializată „Spark HR”, care oferă servicii de consiliere, angajare/recrutare a cadrelor, resurse umane (HR), people management şi strategii pentru start-up-uri. Cursanţii au avut sarcina de a crea un logo corporativ care să lase un impact vizual puternic de firmă excepţională, de calitate şi flexibilă.

Pe baza lucrărilor primite, comisia DesignStudio estimează că acesta este unul dintre proiectele cele mai reuşite şi apreciază cursanţii care au dus la bun sfârşit, în mod creativ și susținut, încă un proiect. Din seria de lucrări de înaltă calitate a fost cu adevărat dificil să se decidă care sunt cele mai bune.

Soluţiile care au intrat pe lista scurtă au fost create de următorii cursanţi:

 1. Alina Ciupei
 2. Dragana Komljenović
 3. Katarina Ilić
 4. Midheta Agić
 5. Stefan Tomić

Mulţumim tuturor pentru participare. Selecţia finală va fi anunţată în scurt timp, imediat după decizia clientului nostru. Succes!

Soluţii pentru galerie:

Portofoliul Design Studio s-a îmbogățit cu încă un site

Design Studio s-a îmbogățit cu un proiect de site realizat cu succes. De data aceasta, tema a fost mai mult decât interesantă. A fost necesar ca forma funcţională şi estetică a paginii web să se adapteze la conţinutul unei cărţi. Este vorba despre o carte interesantă a lui Slavko Rodić, cu titlul „Lotto Strategy”.

Soluţie câştigătoare pentru emisiunea „Zvučni zid” (Peretele sonor) pentru eduTV

DesignStudio a realizat cu succes încă un proiect interesant. Sarcina designerilor a fost să creeze un logo impactant şi creativ pentru emisiunea muzicală „Zvučni zid” (Peretele sonor), care se difuzează pe eduTV și care are ca temă muzica alternativă şi mainstream, rock şi hip-hop din Serbia şi din regiune.

Logoul ales pentru Fodasta Lazarevo

Alegând logoul pentru firma FODASTA Lazarevo, DesignStudio a finalizat încă un proiect. Această firmă se ocupă cu programarea şi planificarea pe calculator, cu mentenanţa şi dezvoltarea de software, iar logoul ei trebuie să lase impresia unei firme de încredere, profesionale şi de calitate.

Lucrările cursanţilor DesignStudio au rămas în istoria concursului MAJE

Concursul pentru logotipul Asociaţiei Media din Sud-Estul Europei (MAJE), organizat nu demult, care a durat o lună, pe la mijlocul lunii martie,  are un câştigător – soluţia designerului grafic Zorana Tošić.

FODASTA Lazarevo – lista scurtă

Cursanţii Design Studio au avut încă o şansă de a-şi dovedi creativitatea şi cunoştinţele. De data aceasta sub forma creării logotipului pentru firma FODASTA Lazerevo, o organizaţie de afaceri care se ocupă cu programarea pe calculator şi cu planificarea, mentenanţa şi dezvoltarea de software.

Logoul ales pentru NS 3D

DesignStudio a finalizat încă un proiect alegând logoul pentru SN 3D Studio, care se va ocupa cu designul şi modelarea 3D, grafica de calculator şi tehnologiile  3D. Munca clientului nostru există datorită nevoii umane de a transforma ideile în realitate 3D sau chiar în obiecte fizice, prin imprimare 3D (la nivel conceptual şi de producție).


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: