Succesele și lucrările echipei DesignStudio în sezonul 2019/20.

DesignStudio – sezonul 2019/20.

Conceptul de DesignStudio este simplu – oferim cursanților noștri șansa de a lucra la proiecte reale ca să dobândească experiență inestimabilă și abilități practice care îi vor ajuta să-și construiască o carieră de succes.

Încă din prima zi am fost consecvenți cu ideea originală. Totuși, ceea ce am realizat în ultimele 12 luni ne-a depășit toate așteptările care erau destul de ambițioase, iar lucrările echipei DesignStudio din această perioadă sunt dovada reală că la LINK Academy se obțin cunoștințe aplicative.

Cea mai de succes generație DesignStudio de până acum

Membrii echipei DesignStudio, precum și cursanții instituțiilor noastre de învățământ de anul acesta, s-au făcut remarcați prin munca lor și s-au bucurat de numeroase succese în diferite domenii din cadrul designului. Și în acest sezon am îndeplinit misiunea DesignStudio – bine pentru toți. În timpul lucrului la proiecte, cursanții au dobândit numeroase cunoștințe utile și abilități practice, și-au îmbogățit portofoliul și abilitatea de a găsi cât mai repede jobul corespunzătorul în domeniul lor.

Munca de anul acesta de la DesignStudio a fost marcată de un mare interes, așadar cursanții au realizat 1186 de soluții de design noi, 5 pagini web și 21 de identității corporative.

Colaborarea de succes a continuat cu participanții LINK Academy din România, care, împreună cu participanții din Serbia, au realizat numeroase proiecte. DesignStudio a organizat ateliere în mai multe locații din țările din regiunea noastră, unde participanții au lucrat cu succes, împreună cu mentorii lor, la proiecte de design grafic și web. Pe lângă asta, pentru prima dată participanții au creat aplicații web folosind limbajul de programare PHP.

Acesta a fost și primul an în care cursanții de la departamentul Frontend JavaScript au avut șansa de a participa activ la proiectele DesignStudio. Am organizat și primul proiect dedicat în totalitate designului UI/UX, unde cursanții au creat designul site-ului conform cerințelor clientului. De asemenea, viitorii experți IT au avut șansa de a realiza cele mai moderne site-uri care îndeplinesc toate standardele SEO ale celor mai mari companii din lume.

Membrii echipei au ocazia să dobândească o experiență complet nouă cu care vor putea fi mult mai realiști în a se lansa în viitoarele provocări de afaceri și proiecte, la care vor lucra singuri sau în echipe.

Toate lucrările echipei DesignStudio într-un singur loc

Sezonul de lucru a durat 9 luni. În această perioadă, 158 de cursanți au participat activ în munca la proiecte reale. Clienții, printre care se numără companii mici, mijlocii și mari din cele mai diferite ramuri de afaceri, au avut șansa de a vedea peste 169 de soluții excepționale care au intrat în cerc restrâns prin decizia juriului, la care au participat:

Dragoljub Ćatović – coordonatorul echipei DesignStudio, Marina Ćuruvija – colaborator al echipei DesignStudio și coordonator al cursului pentru Design, Kristina Malajmare – coordonat al echipei DesignStudio pentru România, Alexandra Bardan – coordonator LINK Academy România, Nikolina Medić – colaborator al echipei DesignStudio și coordonator E-Learning, Nevena Milovančević- coordonator la ITAcademy și coordonator pentru cursul de Design.

Toți cursanții care au lucrat la proiecte în cadrul DesignStudio, pe lângă certificatul ITAcademy, au primit și certificatul care atestă frecventarea cursului DesignStudio, ceea ce le va oferi posibilitatea de a păși foarte rapid în lumea IT dinamică și interesantă.

Bucurați-vă de lucrările cursanților noștri, cunoașteți autorii soluțiilor câștigătoare și aflați totul despre munca echipei DesignStudio:

MAI MULTE »

Oferiţi proiectului vostru soluţii de design de top.

Gratuit! Fie ca ideea voastră să primească un stimulent de marketing modern.
Doi paşi până la un design gratuit. Comandaţi propriul design aici  »

Păşiţi în lumea designului!

LINK Academy îţi deschide uşa pentru o carieră de succes în design.
Viitorul tău este rezultatul deciziilor tale
Vezi condiţiile de şcolarizare la LINK Academy  »