Despre design studio

DESPRE DESIGN STUDIO

O ocazie excelentă pentru cursanții LINK Academy

Misiunea Design Studio este clară. Oferim ocazia cursanților noștri de a dobândi experiență de lucru pe proiecte concrete. Astfel se familiarizează cu proiecte reale, cu cererea pieței și cu natura angajamentului de afaceri. Prin asimilarea abilității de a-și adapta talentul și cunoștințele de operare în numeroase programe la dorința clientului, cursanții se familiarizează cel mai bine cu modalitățile de a obține bani în viitorul apropiat din acestea. Clienții mulțumiți pot angaja membrii echipei DesignStudio la proiecte noi și să realizeze cu aceștia o colaborare fructuoasă. Ceea ce s-a învățat la LINK Academy, în echipa DesignStudio, devine o abilitate aplicabilă foarte bine plătită.

Mai mult »

Niciodată mai ușor către design – deveniți clienții noștri

Prezentați-ne problema și ideea, și veți primi fără costuri și în termen record o soluție de care veți putea fi mândri. Indiferent că aveți nevoie de cărți de vizită, logotipuri sau site-uri întregi, cursanții noștri așteaptă cu nerăbdare fiecare sarcină de la voi. Majoritatea serviciilor noastre sunt gratuite și totuși de top.

Completați formularul de înscriere și alegeți una dintre soluțiile oferite.
Aflați cum »

Transformați-vă talentul într-o abilitate bine plătită

Lucrările membrilor echipei Design Studio sunt dovada abilităților acestora în calitate de cursanți LINK Academy. Până de curând, toți au fost începători, iar astăzi se descurcă cu succes în lumea de afaceri. Și-au dobândit cunoștințele la LINK Academy și au asimilat secretele aplicării lor practice la proiectele Design Studio. Și voi puteți fi unul dintre ei!

Bine ați venit la LINK Academy »

OBIECTIVELE DESIGN STUDIO

» DesignStudio asigură cursanților LINK Academy practică, experiență, lucru în mediu real de afaceri, șansa de a realiza referințe pentru CV și de a ajunge mai ușor la un job.

» DesignStudio oferă gratuit companiilor mici, mijlocii și mari soluții de design de calitate, de la identitatea vizuală la realizarea site-urilor.

» DesignStudio îi conștientizează pe tinerii designeri cu privire la importanța profesiei lor în context social și umanitar pe plan larg.

» DesignStudio este încununarea școlarizării la LINK Academy și dovada că LINK Academy este drumul potrivit pentru dezvoltarea carierei de designer a oricărui tânăr care visează să devină designer.

» DesignStudio nu există pentru profit. Suntem aici ca să dăm și să oferim ocazii, posibilități și să creăm o piață deschisă, onestă, de idei și soluții de design.

» DesignStudio nu este o competiție pe piste scurte; el trebuie să fie etapa inițială a studenților la design care sunt pregătiți să alerge întreg maratonul.

» DesignStudio oferă cursanților încredere și siguranță în cunoștințele și profesionalismul lor, dă frâu liber potențialului lor creator și îi direcționează spre drumul corect.

» DesignStudio își dezvoltă și extinde numărul de membri, pentru a deveni un loc de schimb de idei, concepte și soluții.

Oferiţi proiectului vostru soluţii de design de top.

Gratuit! Fie ca ideea voastră să primească un stimulent de marketing modern.
Doi paşi până la un design gratuit. Comandaţi propriul design aici  »

Păşiţi în lumea designului!

LINK Academy îţi deschide uşa pentru o carieră de succes în design.
Viitorul tău este rezultatul deciziilor tale
Vezi condiţiile de şcolarizare la LINK Academy  »