Știre privind sezonul încheiat 2022/2023

DesignStudio – sezonul 2022/23.

Conceptul de DesignStudio este simplu – oferim cursanților noștri șansa de a lucra la proiecte reale ca să dobândească experiență inestimabilă și abilități practice care îi vor ajuta să-și construiască o carieră de succes.

Încă din prima zi am fost consecvenți cu ideea originală. Totuși, ceea ce am realizat în ultimele 12 luni ne-a depășit toate așteptările care erau destul de ambițioase, iar lucrările echipei DesignStudio din această perioadă sunt dovada reală că la LINK Academy se obțin cunoștințe aplicative.

Succesele încă unei generații de cursanți DesignStudio

Membrii echipei DesignStudio, precum și cursanții instituțiilor noastre educaționale, s-au evidențiat anul acesta prin munca lor și au realizat numeroase succese din diferite domenii de design. Și în acest sezon am îndeplinit misiunea DesignStudio – bine pentru toți. Cursanții au dobândit numeroase cunoștințe și abilități practice în timpul lucrului la proiecte, ceea ce le-a oferit posibilitatea de a-și îmbogăți portofoliul și de a găsi cât mai repede jobul corespunzător cu specialitatea lor.

Munca de anul acesta a DesignStudio-ului a fost marcată de un interes mare, așadar, cursanții au realizat chiar 547 de noi soluții de design, 2 site-uri, 12 identități corporative pentru companii și 3 proiecte cu caracter util din punct de vedere social.

Este continuată și colaborarea de succes cu cursanții LINK Academy din România, care, împreună cu cursanții din Serbia, au realizat numeroase proiecte. DesignStudio a organizat workshopuri în mai multe locații din țările din regiunea noastră, unde cursanții cu mentorii lor au lucrat cu succes la proiecte de design grafic și web.

Acesta a fost încă un an de succes și pentru cursanții de la departamentul Frontend JavaScript Development, care au avut șansa de a participa activ la activitatea de la DesignStudio. Am organizat și două proiecte dedicate complet designului UI/UX, unde cursanții au creat un design pentru un site după cerințele clientului. De asemenea, viitori experți IT au avut șansa de a crea cele mai moderne site-uri care îndeplinesc toate standardele SEO ale celor mai mari companii la nivel global.

Membrii echipei au avut posibilitatea de a dobândi o experiență complet nouă cu care vor putea să se acomodeze mult mai real în viitoarele provocări de afaceri și proiecte la care vor lucra individual sau în echipă.

Toate lucrările echipei DesignStudio într-un singur loc

Sezonul de activitate a durat 9 luni. În această perioadă, 109 cursanți au participat activ prin muncă la proiecte reale. Clienții, printre care au fost companii mici, medii și mari din cele mai diferite ramuri de afaceri, au avut șansa de a vedea 113 soluții excepționale care au intrat în cerc restrâns prin decizia juriului format din:

Dragoljub Ćatović – coordonatorul echipei de DesignStudio, Marina Ćuruvija – colaboratorul echipei DesignStudio și coordonatorul cursurilor pentru design, Kristina Malajmare – coordonatorul echipei de DesignStudio din România, Alexandra Bardan – profesor la LINK Academy din România, Nikolina Medić – colaboratorul echipei DesignStudio și coordonator e-Learning, Nevena Milovančević – profesor la ITAcademy și coordonatorul cursurilor pentru design, Anđela Simić – profesor la ITAcademy și coordonatorul cursurilor pentru design, și Jovana Pavlović – coordonatorul cursurilor pentru Design 3D și CAD.

Toți cursanții care au lucrat serios la proiecte în cadrul DesignStudio, pe lângă certificatele ITAcademy și LINK Academy, au primit și certificatul care atestă frecventarea la DesignStudio, ceea ce îi va ajuta să pășească foarte repede în lumea IT dinamică și interesantă.

Vizionați lucrările cursanților noștri, cunoașteți autorii soluțiilor câștigătoare și aflați totul despre activitatea echipei DesginStudio:

VIZUALIZAȚI LUCRĂRILE »

Oferiţi proiectului vostru soluţii de design de top.

Gratuit! Fie ca ideea voastră să primească un stimulent de marketing modern.
Doi paşi până la un design gratuit. Comandaţi propriul design aici  »

Păşiţi în lumea designului!

LINK Academy îţi deschide uşa pentru o carieră de succes în design.
Viitorul tău este rezultatul deciziilor tale
Vezi condiţiile de şcolarizare la LINK Academy  »