Succesele și lucrările echipei DesignStudio în sezonul 2020/21.

DesignStudio – sezonul 2020/21.

Conceptul de DesignStudio este simplu – oferim cursanților noștri șansa de a lucra la proiecte reale ca să dobândească experiență inestimabilă și abilități practice care îi vor ajuta să-și construiască o carieră de succes.

Încă din prima zi am fost consecvenți cu ideea originală. Totuși, ceea ce am realizat în ultimele 12 luni ne-a depășit toate așteptările care erau destul de ambițioase, iar lucrările echipei DesignStudio din această perioadă sunt dovada reală că la LINK Academy se obțin cunoștințe aplicative.

Succese ale încă unei generaţii de cursanţi din cadrul DesignStudio

Membrii echipei DesignStudio şi, totodată, cursanţii noștri, în acest an s-au remarcat prin muncă şi au obţinut numeroase succese în diverse domenii de design. Şi în acest sezon am îndeplinit misiunea DesignStudio – bine pentru toată lumea. În timpul lucrului la proiecte, cursanţii au dobândit numeroase cunoştinţe utile şi abilităţi practice și şi-au îmbogăţit portofoliul, crescând astfel posibilitatea de găsire a unui job cât mai bun în domeniul de perfecţionare.

A fost un interes foarte mare pentru participarea la proiectele din cadrul DesignStudio din acest an, astfel încât cursanţii au realizat 1.057 de soluţii de design noi, 6 pagini web, 17 identităţi corporative şi 3 proiecte de design interior.

Nu a lipsit nici colaborarea reuşită cu cursanţii de la LINK Academy din România, care au realizat numeroase proiecte în colaborare cu cursanţii din Serbia. DesignStudio a organizat workshopuri în mai multe locaţii din ţările din regiunea noastră, unde cursanţii, împreună cu mentorii lor, au lucrat la proiecte grafice şi de design web.

Acesta a fost, de asemenea, încă un an de succes şi pentru cursanţii departamentului Front-end JavaScript, care au avut posibilitatea de a participa activ la proiectele organizate de DesignStudio. Am organizat două proiecte dedicate în totalitate proiectării UI/UX, în care cursanţii au creat designul unui site în funcţie de cerinţele clientului. De asemenea, viitorii experţi IT au reuşit să construiască site-uri moderne care îndeplinesc toate standardele SEO ale celor mai mari companii internaţionale.

Membrii echipei au avut posibilitatea să dobândească o experienţă complet nouă, cu care vor putea, mult mai realist, să se angajeze în realizarea viitoarelor proiecte şi să răspundă provocărilor, fie că vor lucra individual sau în echipe.

Toate lucrările echipei DesignStudio într-un singur loc

Sezonul de lucru a durat 9 luni. În această perioadă, 173 de cursanţi au participat activ în munca la proiecte reale. Clienţii, printre care se numără companii mici, medii şi mari din diferite ramuri de activitate, au avut posibilitatea de a vedea 124 de soluţii excepţionale, care au intrat în etapa finală de a fi alese în urma deciziei comisiei, din care fac parte:

Dragoljub Ćatović – coordonator al echipei DesignStudio, Marina Ćuruvija – colaborator al echipei DesignStudio şi cadru didactic coordonator, Kristina Malajmare – coordonator al echipei DesignStudio România, Alexandra Bardan – coordonator la LINK Academy România, Nikolina Medić – colaborator al echipei DesignStudio şi coordonator E-Learning, Nevena Milovančević – coordonator la ITAcademy şi cadru didactic coordonator pentru Departamentul de Design.

Toţi cursanţii care au lucrat sârguincios la proiecte în cadrul DesignStudio, pe lângă certificatul LINK Academy, au primit și un certificat privind participarea la proiectele DesignStudio, ceea ce le va permite să facă primii paşi în lumea dinamică şi interesantă a IT-ului.

Bucuraţi-vă de lucrările cursanţilor noştri, descoperiți cine sunt autorii soluţiilor câştigătoare şi aflați totul despre munca echipei DesignStudio:

VIZUALIZAȚI LUCRĂRILE »

Oferiţi proiectului vostru soluţii de design de top.

Gratuit! Fie ca ideea voastră să primească un stimulent de marketing modern.
Doi paşi până la un design gratuit. Comandaţi propriul design aici  »

Păşiţi în lumea designului!

LINK Academy îţi deschide uşa pentru o carieră de succes în design.
Viitorul tău este rezultatul deciziilor tale
Vezi condiţiile de şcolarizare la LINK Academy  »