Succesele și lucrările echipei DesignStudio în sezonul 2017/18.

DesignStudio – sezonul 2017/18.

Conceptul de DesignStudio este simplu – oferim cursanților noștri șansa de a lucra la proiecte reale ca să dobândească experiență inestimabilă și abilități practice care îi vor ajuta să-și construiască o carieră de succes.

Încă din prima zi am fost consecvenți cu ideea originală. Totuși, ceea ce am realizat în ultimele 12 luni ne-a depășit toate așteptările care erau destul de ambițioase, iar lucrările echipei DesignStudio din această perioadă sunt dovada reală că la LINK Academy se obțin cunoștințe aplicative.

 Încă o generație de cursanți DesignStudio a finalizat cu succes proiecte reale

Anul acesta interesul pentru DesignStudio a atins cote maxime, cursanții au realizat în jur de 950 de soluții noi pentru design, 5 pagini web și 16 identități corporative pentru companii.

Cursanții au avut ocazia pentru prima dată să creeze designul interior al unui apartament, lucru foarte interesat pentru viitorii experți în design 3D și CAD.

Au creat și designul logotipului pentru concursul Asociația Media a Europei de Sud-Est (MAJE), designul pentru proiectul cu caracter umanitar „Ia-mi o cafea”, precum și pentru un concurs internațional „Posterheroes: Shaping the Future”.

În timpul lucrului la proiecte, cursanții au dobândit numeroase cunoștințe utile și abilități practice, care le-au oferit posibilitatea să-și îmbogățească portofoliul, dar și să-și găsească cât mai repede un job în domeniul lor.

Totodată, acesta a fost și primul an în care cursanții din România au avut ocazia să participe activ la activitatea DesignStudio cu colegi din Serbia. Cursanții LINK Academy din România în colaborare cu cei din Serbia au realizat numeroase proiecte, iar cursurile au avut loc pentru prima dată în limba română.

De asemenea, viitorii experți au avut ocazia să creeze cele mai moderne site-uri care îndeplinesc toate standardele SEO ale celor mai mari companii globale.

Toate lucrările echipei DesignStudio într-un singur loc

Sezonul de activități durează 9 luni. În această perioadă, 195 de cursanți au participat activ la proiecte reale. Clienților le-au fost prezentate 126 de soluții care au intrat într-un cerc restrâns în urma deciziei juriului din care au făcut parte:

Predrag Maksić – coordonatorul echipei DesignStudio, Marina Ćuruvija – colaboratorul echipei DesignStudio și coordonatorul cursurilor de Design, Dragoljub Ćatović – colaboratorul echipei DesignStudio și cooronator E-Learning, Ivan Dikić – designerul companiei LINK group, Nevena Milovančević – coordonatorul cursurilor de Design și  Vladimir Drešević –coordonatorul studiului.

Toți cursanții care au lucrat intens la proiectele inițiate de DesignStudio, au primit, pe lângă certificatul LINK Academy, și certificatul care atestă frecventarea proiectelor DesignStudio, ceea ce le va oferi posibilitatea să pășească rapid în lumea IT dinamică și interesantă.

Bucurați-vă de lucrările cursanților din sezonul curent și cele anterioare, descoperiți autorii soluțiilor câștigătoare și aflați totul despre activitatea echipei DesignStudio:

MAI MULTE »

Oferiţi proiectului vostru soluţii de design de top.

Gratuit! Fie ca ideea voastră să primească un stimulent de marketing modern.
Doi paşi până la un design gratuit. Comandaţi propriul design aici  »

Păşiţi în lumea designului!

LINK Academy îţi deschide uşa pentru o carieră de succes în design.
Viitorul tău este rezultatul deciziilor tale
Vezi condiţiile de şcolarizare la LINK Academy  »