Succesele și lucrările echipei DesignStudio în sezonul 2018/19.

DesignStudio – sezonul 2018/19.

Conceptul de DesignStudio este simplu – oferim cursanților noștri șansa de a lucra la proiecte reale ca să dobândească experiență inestimabilă și abilități practice care îi vor ajuta să-și construiască o carieră de succes.

Încă din prima zi am fost consecvenți cu ideea originală. Totuși, ceea ce am realizat în ultimele 12 luni ne-a depășit toate așteptările care erau destul de ambițioase, iar lucrările echipei DesignStudio din această perioadă sunt dovada reală că la LINK Academy se obțin cunoștințe aplicative.

Cursanții noștri printre cei mai buni din lume!

Prin munca lor, membrii echipei DesignStudio împreună cu participanții IT Academy au ieșit în evidență și au obținut numeroase succese în diferite domenii ale designului. Și în acest sezon am îndeplinit misiunea DesignStudio – bine pentru toți. În timpul lucrului la numeroase proiecte, cursanții au dobândit numeroase cunoștințe utile și abilități practice, și-au îmbogățit portofoliul, și au reușit să-și găsească un job corespunzător în domeniul lor. 

A continuat și colaborarea de succes cu participanții LINK Academy din România care, împreună cu participanții din Serbia, au realizat numeroase proiecte, cursurile desfășurându-se pentru prima dată și în limba română. De asemenea, viitorii experți în IT au avut șansa de a crea cele mai moderne site-uri care îndeplinesc toate standardele SEO ale celor mai mari companii din lume. 

Lucrul la proiecte de design reale, a dat naștere la 809 soluții de design. Unul dintre cele mai mari succese ale acestui an a fost înregistrat în cadrul concursului internațional „Posterheroes”. Lucrarea cursantului ITAcademy, membru al DesignStudio de la departamentul Print and Graphic Design Slobodan Vukajlović a obținut un mare succes și a câștigat premiul pentru cel mai bun design de poster. Lucrarea sa s-a aflat în top 40 la un prestigios concurs unde au fost înscrise peste 2000 postere din 100 de țări. În plus, echipa DesignStudio a creat și lansat 5 site-uri web, a proiectat 15 identități corporative și a realizat 2 proiecte cu caracter social. Cursanții au avut șansa de a dobândi experiență practică în cadrul designului 3D adaptând un studio pentru masaj și unul pentru make-up. 

Cu ajutorul coordonatorilor care au monitorizat munca cursanților, anul s-a încheiat cu succes și cu un conținut mult mai bogat și sperăm ca în viitor va fi și mai bine. 

Toate lucrările echipei DesignStudio într-un singur loc

Sezonul a durat 9 luni. În această perioadă, 112 de participanți s-au implicat activ în lucrul la proiecte reale. Clienților le-au fost prezentate 139 de soluții puse pe o listă scurtă în urma deciziei juriului din care au făcut parte:

Dragoljub Ćatović – coordonatorul echipei DesignStudio, Marina Ćuruvija – colaborator al echipei DesignStudio și coordonatorul cursului pentru Design, Nikolina Medić – colaborator al echipei DesignStudio și coordonator E-Learning, Ivan Dikić – designerul companiei LINK group, Nevena Milovančević – coordonatorul cursului de Design și Vladimir Drešević – coordonatorul de studiu.

Toți cursanții care au lucrat la proiectele din cadrul DesignStudio, pe lângă certificatul LINK Academy, au primit și un certificat de frecventare DesignStudio, care îi va ajuta să pășească foarte repede în lumea dinamică și interesantă a IT-ului. 

Bucurați-vă de lucrările cursanților din sezonul acesta și din cele precedente, cunoașteți autorii soluțiilor câștigătoare și aflați totul despre activitatea echipei DesignStudio: 

MAI MULTE »

Oferiţi proiectului vostru soluţii de design de top.

Gratuit! Fie ca ideea voastră să primească un stimulent de marketing modern.
Doi paşi până la un design gratuit. Comandaţi propriul design aici  »

Păşiţi în lumea designului!

LINK Academy îţi deschide uşa pentru o carieră de succes în design.
Viitorul tău este rezultatul deciziilor tale
Vezi condiţiile de şcolarizare la LINK Academy  »