Pentru cursanţi

Sunteţi pregătiţi?

Arătaţi-ne ce ştiţi, dobândiţi o experienţă valoroasă

La LINK Academy aveţi ocazia de a dobândi multe cunoştinţe, care vă garantează o carieră de succes. Însă, de ce să nu dovediţi toate acestea şi printr-o activitate concretă la proiecte reale.

Întregul proiect Design Studio a fost iniţiat deoarece ştim foarte bine că primii paşi în carieră sunt cei mai grei. Am decis să vă oferim posibilitatea de a-i face cu ajutorul nostru, fiind foarte siguri de capacitatea voastră.

Nu ar fi  important că designul nostru este gratuit dacă acesta nu ar fi și de top. Este suficient ca în calitate de cursant LINK Academy să vă înscrieți prin intermediul formularului care se află mai jos. Dreptul la înscriere îl au toţi cursanţii curenţi, dar şi foştii cursanţi LINK Academy.

Cum arată munca în Design Studio LINK Academy?

Şcolarizarea la LINK Academy v-a pregătit să lucraţi cu software avansate şi să acceptaţi cu încredere fiecare temă nouă. Acum e momentul ca, lucrând în Design Studio, să transpuneți teoria în practică, să vă îmbogăţiţi CV-ul şi să experimentaţi specificitățile lucrului pentru un client concret.

Pas cu pas, veţi înţelege cum se adaptează abilităţile învăţate la sarcini individuale, cum se comunică cu clienţii şi cum se răspunde cel mai bine la cerințele lor. Astfel, veţi învăţa şi cum se construieşte o carieră şi cum să deveniți un designer căutat şi apreciat.

Puteţi deveni membri ai echipei DesignStudio indiferent dacă vă şcolarizaţi tradiţional sau online. Totul este foarte simplu şi cu multiple beneficii. Coordonatorii comunică mai mult cu clienţii, iar voi veniţi cu propuneri de soluţii. Una dintre acestea, care îi place clientului cel mai mult, se transformă în proiect.

Clientul mulţumit este o recompensă în sine, dar un client mulţumit poate va dori să vă angajeze exact pe voi la unul dintre proiectele sale noi sau să vă ofere un loc de muncă permanent. Trebuie doar să arătaţi ce ştiţi.

ucenici2

Încă nu sunteţi cursant la LINK Academy?

Calitatea de membru pentru lucru în Design Studio este deschisă pentru toţi  cursanţii LINK Academy, indiferent de anul înscrierii.

Niciodată nu este târziu să vă activați şi să aplicați cunoştinţele dobândite.

Dar niciodată nu este târziu să vă înscrieţi la LINK Academy şi să vă alăturaţi sutelor de designeri de top care în urmă cu câţiva ani au fost exact unde vă aflaţi și voi, iar astăzi câştigă mai mult decât un salariu mediu, făcând ceea ce le place. Luați în considerare rezultatele lor, lucrările şi opiniile despre şcolarizare.

Toţi au ceva în comun: nu e nevoie de cunoştinţe anterioare, este suficient să aveţi voinţă mare şi nimic nu vă va putea opri.

Înscrierea la LINK Academy este în curs.

Vedeţi condiţiile şi asiguraţi-vă locul la timp »

Oferiţi proiectului vostru soluţii de design de top.

Gratuit! Fie ca ideea voastră să primească un stimulent de marketing modern.
Doi paşi până la un design gratuit. Comandaţi propriul design aici  »

Păşiţi în lumea designului!

LINK Academy îţi deschide uşa pentru o carieră de succes în design.
Viitorul tău este rezultatul deciziilor tale
Vezi condiţiile de şcolarizare la LINK Academy  »