Anunțarea câștigătorului pentru proiectul „QMedia”

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul „QMedia”

22 August 2023,   By ,   0 Comments

Proiectul „QMedia” a fost finalizat cu succes, unde cursanții au avut sarcina de a crea un logotip pentru un canal de televiziune și un portal media. Ca soluție câștigătoare a fost aleasă lucrarea lui Dejan Vujanović, cursant ITAcademy de la departamentul Web Design.

După spusele lui Dejan, logoul a fost creat cu ideea de a fi simplu și recognoscibil publicului larg. Ideea a fost să fie simplu, impresionant și să transmită un mesaj puternic de obiectivitate și acuratețe, care este foarte important pentru casele media.

Litera Q este dominantă, recognoscibilă și, ca atare, lasă un impact puternic și pozitiv asupra tuturor celor care urmăresc acest serviciu media public. În cadrul literei Q se află un scris cu un design special – media. Culoarea roșie, propusă de client, doar completează mesajul puternic al logoului.

Felicitări cursantului pentru această soluție foarte bună și mulțumim tuturor celor care au contribuit la un alt proiect finalizat cu succes.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: