ȘTIRE: Anunțarea câștigătorului proiectului „G.O.A.T.”

ȘTIRE: Anunțarea câștigătorului proiectului „G.O.A.T.”

24 March 2020,   By ,   0 Comments

Sarcina echipei DesignStudio a fost crearea unui logo izbitor și creativ pentru „G.O.A.T”, companie care produce tricouri cu print. S-a făcut o alegere restrânsă a celor mai bune soluții, care au fost prezentate clientului. După părerea sa, decizia a fost una extrem de grea, deoarece toate propunerile au fost foarte bune. Însă, regulile DesignStudio sunt de așa natură încât clientul a fost nevoit să aleagă o singură soluție, care va fi folosită pe viitor ca marcă înregistrată – lucrarea câștigătoare îi aparține cursantei Teodora Čubrilo de la ITAcademy, din cadrul departamentului Design Web.

Inspirația pentru acest logo a fost chiar titlul brandului G.O.A.T., care înseamnă capră/țap. De asemenea, și simbolul țapului care reprezintă forță, putere, independență, simbol care reprezintă rezistența la toate obstacolele pe drumul către succes. Ideea este ca logoul să fie simplu, dar puternic. Silueta țapului în litera ‘O’ care se poate folosi și ca un semn special.

Mulțumim tuturor cursanților care au participat la acest proiect îmbogățindu-și astfel portofoliul și experiența personală.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: