Publicarea câștigătorului pentru „LEM CO“

Publicarea câștigătorului pentru „LEM CO“

19 June 2020,   By ,   0 Comments

În cadrul proiectului „LEM CO”, firma care se ocupă cu hrana sănătoasă, trebuia creat un material publicitar precum prelate publicitare, pliante și autocolante pentru vitrine. Ceea ce face deosebit acest proiect este că respectivul client avea deja logotipul său și cursanții trebuiau să încorporeze în el întregul material publicitar, fără modificări.

Soluția câștigătoare îi aparține cursantei Natalija Stojković, de la departamentul Print Design. După spusele cursantei noastre, logoul clientului a dictat stilul materialului publicitar. Inspirația a fost un verde cald, care simbolizează un nou început, deoarece aduce aminte de primele zile de primăvară, iar imaginea este simplă.

Scopul a fost ca produsul să se apropie de consumator, fără să fie prezentat realist. Ideea a fost ca o imagine relaxată, fără prea multe detalii și un font redus, modern și lizibil să formeze armonia aspectului ilustrat și textual.

O felicităm încă o dată pe Natalija pentru soluția câștigătoare, și totodată mulțumim tuturor membrilor de echipă pentru încă un proiect realizat cu succes.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: