Membru DesignStudio printre cei mai buni la examenul internațional de prestigiu

Membru DesignStudio printre cei mai buni la examenul internațional de prestigiu

17 October 2019,   By ,   0 Comments

Cursantul ITAcademy și membru DesignStudio de la departamentul Print and Graphic Design, Slobodan Vukajlović, a avut mare succes la unul dintre cele mai mari concursuri internaționale pentru cel mai bun designer, organizat de Asociației „Posterheroes”.

Lucrarea sa s-a aflat printre cele 40 de lucrări câștigătoare din cadrul concursului de prestigiu, în cadrul căruia s-au predat peste 2.000 de postere din 100 de țări din întreaga lume.

Integrarea ca temă a concursului

Posterheroes este un concurs internațional din domeniul comunicațiilor sociale și a artei grafice angajate social, care în fiecare an invită studenți, designeri profesioniști sau amatori pasionați de design grafic să creeze postere cu temele care au un caracter social și ecologic.

Tema la care participanții au trebuit să răspundă a fost „Integrarea”. În cadrul acestui concurs a fost predat un număr mare de lucrări, iar cea mai bună lucrare a primit premiul în valoare de 2.500 EUR. Lucrările câștigătoare vor fi prezentate în cadrul festivalului „Graphic Days Torino”.

Mare succes pentru membrul DesignStudio și cursant ITAcademy

Membrii echipei DesignStudio, de asemenea, și cursanți ITAcademy, au participat la acest concurs, în ultimul sezon de lucru, cu 10 idei, dintre care 6 cursanți, după alegerea juriului de specialitate, au intrat într-un cerc restrâns al concursului. Pe parcursul acestui proiect, aceștia au avut ajutorul mentorilor Dragoljub Ćatović și Marina Ćuruvija. Participând la acest concurs, membrii aleși ai echipei DesignStudio au avut ocazia ca, îndeplinind standardele înalte ale concursului, să-și perfecționeze suplimentar abilitățile practice și să fie membru al grupului de designeri grafici recunoscuți.

În numele ITAcademy și a echipei DesignStudio, dorim să-l felicităm pe Slobodan pentru succesul obținut și îi dorim mult succes în continuare. Mulțumim tuturor participanților care au contribuit la acest concurs.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: