Logoul ales pentru grupul coral „Singers United”

Logoul ales pentru grupul coral „Singers United”

25 April 2018,   By ,   0 Comments

Prin selectarea logoului pentru grupul coral „Singers United”, DesignStudio a finalizat cu succes proiectul de elaborare a identităţii vizuale şi a logoului acestui cor. „Singers United” a apărut din dragoste faţă de muzică şi cântat, iar membrii acestui cor se ocupă în mod special de valorile sale, pe care le extind şi în societate.  

Din mulţimea de propuneri excelente şi creative, clientul a ales varianta lui Bojan Dimitrijević, cursantul ITAcademy din cadrul secției Web Design. Bojan a răspuns cu succes la tema acestui proiect şi a definit un logo unic într-un mod creativ, care trebuie să transmită dragostea faţă de muzică şi cântat, dar şi să aducă schimbări culturale şi sociale pozitive.

Într-un mod foarte inspirat, Bojan a creat o compoziţie interesantă, care a lăsat un impact puternic ce concordă în totalitate cu tema şi îndeplineşte criteriile impuse de client. Logoul unic şi de efect al lui Bojan conţine numele firmei şi un simbol care face o trimitere clară la activitatea acestei asociaţii.

Mulţumim tuturor participanţilor la acest proiect, prin care ne-am îmbogăţit portofoliul şi experienţa.

 


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: