Lista scurtă pentru proiectul „CityScout360”

Lista scurtă pentru proiectul „CityScout360”

20 June 2018,   By ,   0 Comments

În ultimele săptămâni, membrii echipei DesignStudio au lucrat la proiectul designului pentru logoul paginii web cu titlul „CityScout360”. Scopul acestei platforme este să creeze o locaţie web care va satisface criterii şi nevoi diferite. Clientul a menţionat că logotipul nu trebuie neapărat să conțină numele companiei, ci poate să fie un semn care să simbolizeze activitatea ei. Numele platformei este „CityScout360”. Logoul va fi doar un semn, iar clientul a propus varianta unui cerc care să fie poziționat în partea de jos a fotografiei panoramice cu semnul şi scrisul. Clientul a oferit libertate în alegerea culorilor. Comisia a analizat toate lucrările și a ales câteva dintre cele mai bune soluţii pe care le va oferi clientului. De data aceasta, este vorba de lucrările următorilor cursanţi:

  1. Dragana Komljenović
  2. Ivana Struhar
  3. Haris Delimustafić
  4. Bojana Veljković
  5. Nikolina Klobučar
  6. Kristina Živković

Mulţumim tuturor participanţilor la concurs şi îi felicităm pe autorii lucrărilor alese. Restul depinde de client. Succes!

Iată lucrările incluse în lista scurtă:

 

 


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: