Lista scurtă pentru Ingenium Design

Lista scurtă pentru Ingenium Design

10 May 2018,   By ,   0 Comments

Cursanţii DesignStudio au făcut faţă încă o dată cu brio provocărilor. De data aceasta, în crearea siglei şi a logotipului pentru o echipă de designeri care se numește Ingenium Design, se lansează pe piaţă şi vrea să-şi găsească locul în lumea designului web.   

Misiunea pe care trebuie să o îndeplinească această echipă de creație este să ofere clienţilor servicii cât mai complete care includ mai multe servicii într-unul (design web, design grafic, programare şi producţie video).

Cursanţii noştri au proiectat soluţii inedite care îndeplinesc cerinţele clientului, care a menţionat că preferă să predomine culorile turcoaz şi gri, dar nu exclude şi alte culori. Denumirea care trebuie să se găsească în logotip este Ingenium Design sau INGENIUM DESIGN. Cuvintele cheie ale acestei firme sunt: design web, fiabilitate, încredere, progres, muncă în echipă, conceptul open-mind, creativitate, freelance.

Spre satisfacţia noastră, a sosit un număr mare de soluţii de înaltă calitate. Cusanţii IT Academy s-au dovedit încă o dată extrem de talentaţi, inventivi şi tot mai pregătiţi pentru a lucra la acest tip de proiecte. Dorim să-i felicităm pe cei care au reuşit să-şi predea lucrările la timp, dar şi pe toți participanţii la acest proiect.

Comisia noastră are o sarcină extrem de grea – să aleagă 5 lucrări cele mai bune. Autorii ale căror lucrări vor fi prezentate clientului sunt:

  1. Aleksandra Živanović
  2. Bojan Dimitrijević
  3. Dalibor Ostojić
  4. Dušan Milijić
  5. Kristina Živković

Mulţumim tuturor pentru participare! DesignStudio continuă cu proiecte noi care vă vor permite să lucrați și să vă perfecționați în continuu.

Iată lucrările incluse în lista scurtă:

 


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: