Încheierea cu succes a încă unui an: cel mai mare interes de până acum, 950 de soluții de design noi și extinderea în România

Încheierea cu succes a încă unui an: cel mai mare interes de până acum, 950 de soluții de design noi și extinderea în România

10 August 2018,   By ,   0 Comments

DesignStudio a apărut din dorința de a oferi cursanților ITAcademy șansa de a-și demonstra abilitățile și a-și dezvolta profesionalismul lucrând la proiecte reale de design.

Rezultatul final este experiența valoroasă și, bineînțeles, lucrarea cu care cursanții se pot mândri și începe o carieră de succes în design. În sezonul 2017/2018, DesignStudio le-a oferit cursanților de la toate departamentele posibilitatea să aplice în practică toate cunoștințele asimilate și să dea tot ce pot.

Cel mai mare interes înregistrat până acum

Anul acesta interesul pentru DesignStudio a atins cote maxime. O dovedește numărul celor înscriși – peste 564 de cursanți. În anul școlar precedent la ITAcademy, 195 de cursanți de la departamentul Design&Multimedia și Design 3D&CAD, generația 2017/2018, au participat activ la proiectele inițiate de DesignStudio. Cursanții au creat în jur de 950 de soluții de design, dintre care 126 au fost prezentate clienților. 32 au fost acceptate și sunt în uz.

Anul acesta au fost create 5 pagini web, 16 identități corporative și a fost realizat cu succes și un proiect responsabil social denumit „Kupi mi kafu (Ia-mi o cafea)”.

Participare la proiecte internaționale

Cursanții ITAcademy din cadrul DesignStudio au avut oportunitatea să participe la două proiecte internaționale. Este vorba despre crearea semnului și logotipului firmei „Spark HR” din România și la soluționarea identității vizuale a restaurantului „F Food and Wine” din Suedia. Unul dintre cele mai complexe proiecte a fost proiectul pentru casa de producție „Paideia”, care a inclus reproiectarea logoului, a designului și paginilor web, optimizarea SEO și crearea unei strategii de publicitate pe internet, totul realizat de către cursanții InternetAcademy. O colaborare similară s-a desfășurat și în cadrul proiectului „Tepih servis Tošić (Service pentru covoare Tošić)”.

Design de interior pentru cursanții de la departamentul Design 3D&CAD

În plus, anul acesta DesignStudio a lucrat pentru prima dată la un proiect de design interior pentru un apartament, lucru extrem de util pentru cursanții de la departamentul Design 3D&CAD, iar perioada precedentă a fost marcată de participarea membrilor echipei DesignStudio la un concurs internațional intitulat „Posterheroes: Shaping the Future”.

De asemenea, cursanții au participat și la concursul de design de logotip pentru „Asociația Media din Europa de Sud-Est” care a durat o lună.

Succes în crearea identității vizuale a numeroase companii

Pe lângă proiectele menționate, s-a lucrat și la un număr mare de desene sau modele din domeniul identității corporative, unde cursanții au creat identitatea vizuală, precum și designul logoului. Dintre acestea, enumerăm următoarele proiecte: „NIKA Solutions”, „CityScout360”, „Peretele sonor”, „Mime World Conference”, „FODASTA Lazarevo” etc.

DesignStudio și-a început activitatea și în România

DesignStudio și-a deschis o filială și la LINK Academy din România, unde cursanții au participat la proiecte împreună cu colegii lor de la ITAcademy din Serbia.

Colaborare cu sectorul SEO LINK group și InternetAcademy

Una dintre cele mai importante activități ale lui DesignStudio s-a desfășurat tot anul acesta. DesignStudio a realizat o colaborare cu sectorul SEO al companiei LINK group. Fiecare site creat de cursanții de la DesignStudio îndeplinește cele mai noi standarde SEO, ceea ce înseamnă că prezentările online ale clienților, pe lângă designul site-ului, vor fi optimizate conform tuturor principiilor pe care le aplică și companiile internaționale.

De asemenea, datorită colaborării cu succes cu InternetAcademy, cursanților acestei academii li se oferă posibilitatea de a dobândi experiență lucrând la proiecte reale. Sarcinile cursanților InternetAcademy au avut legătură cu elaborarea unor strategii de publicitate pe internet, printr-un plan operativ, practic, cu activități de marketing detaliate care trebuie aplicate pentru ca brandul clienților să fie recognoscibil și să aibă succes.

La acest link puteți vedea toate lucrările realizate în acest sezon.

Sperăm ca următoarea generație să aibă și mai mult succes, iar tuturor cursanților care anul acesta au făcut parte din DesignStudio, le dorim toate cele bune în dezvoltarea pe mai departe a carierei și, ca întotdeauna, le stăm la dispoziție cu  sfaturi sau pentru orice nelămurire.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: