Designul ales pentru platformă şi logo-ul pentru „CityScout360”

Designul ales pentru platformă şi logo-ul pentru „CityScout360”

05 July 2018,   By ,   0 Comments

DesignStudio a finalizat lucrările cu privire la designul semnului şi a logotipului, dar și cu privire la aspectul platformei cu numele „CityScout360”.

Platforma este compusă din următorul conținut: tururi virtuale ale imobilelor, tururi virtuale ale spaţiilor de afaceri care ar putea publica în continuare diverse noutăți și evenimente despre activitățile de afaceri, tururi virtuale pentru diverse obiective turistice ale orașului (potrivite pentru turiști), tururi virtuale create de drone. Grupul țintă este o populație mai tânără, pentru care panoramele virtuale ar fi create pe categorii: viața de noapte, restaurante, hoteluri etc., în timp ce pentru oamenii de afaceri care recunosc inovația în marketing ar exista categorii precum serviciile, imobiliare etc.

Clientul a subliniat că designul paginii web corespunde soluției cursantei de la ITAcademy, Dragana Komljenović, din cadrul secţiei Design Web. Pentru logo-ul designului, clientul a ales lucrarea lui Haris Delimustafić, cursant la IT Academy, secţia Print & Graphic Design. Cu creativitatea și abordarea lor interesantă, acești doi cursanţi au creat soluții foarte bune, care au lăsat o impresie pozitivă asupra clientului, deoarece au răspuns pe deplin criteriilor stabilite.

DesignStudio mulţumeşte numeroşilor participanţi la acest proiect.

Felicitări pentru creatorii soluțiilor alese, iar clientului îi dorim să folosească cu noroc acest logo. Având în vedere că anul școlar se apropie de sfârşit și că lucrările finale și susţinerea sunt în desfășurare, şi DesignStudio se apropie de sfârşitul sezonului de lucru. Anul acesta a fost unul dintre cele mai bune.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: