Comisia a întocmit o listă scurtă a lucrărilor pentru proiectul „Ballary”

Comisia a întocmit o listă scurtă a lucrărilor pentru proiectul „Ballary”

21 May 2018,   By ,   0 Comments

În ultimele săptămâni, membrii DesignStudio au avut ocazia să lucreze la proiectul designului pentru logoul casei de modă „Ballary”. Casa de modă „Ballary” realizează îmbrăcăminte de damă din materiale textile şi lucrează la extinderea brandului în Serbia, dar şi în ţările vecine din Balcani. Pentru logoul existent au fost folosite culorile negru şi alb, dar clientul a oferit libertatea de a combina şi alte culori.

Cu fiecare temă nouă, pe adresa DesignStudio sosesc tot mai multe lucrări excelente. La fel a fost şi de data aceasta. Având în vedere toate aceste aspecte, cursanţii noştri au creat mai multe lucrări de calitate, dintre care s-au evidenţiat şi au intrat pe lista scurtă lucrările următorilor cursanţi:

  1. Aleksandra Gerić
  2. Dragana Komljenović
  3. Kristina Živković
  4. Haris Delimustafić
  5. Miloš Mušicki
  6. Nikolina Klobučar

Mulţumim tuturor participanţilor la acest proiect, îi felicităm pe autorii ale căror lucrări au fost alese şi aşteptăm răspunsul final din partea clientului.

Iată lucrările incluse în lista scurtă:


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: