Cele mai bune soluții pentru proiectul „Wonderland of lollipop dolls“

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Wonderland of lollipop dolls“

27 August 2021,   By ,   0 Comments

Am ajuns la ultimul proiect pentru acest sezon de lucru și cursanții noștri, pentru acest proiect, au trebuit să creeze un logo pentru clientul nostru care se ocupă cu confecționarea de jucării croșetate manual. În primul rând, munca lor există datorită copiilor, dar și datorită satisfacției și bucuriei personale privind lucrul manual. De aceea, misiunea brandului lor este ca copiii să aibă jucării din bumbac, sigure, sănătoase și care să dureze.

Clientul a menționat că preferă violet deschis și alte nuanțe de albastru-violet, așadar, cursanții noștri au avut libertate în crearea logoului, cu excepția faptului că au trebuit să țină cont de culorile menționate de client. De asemenea, ceea ce a reprezentat o provocare pentru acest proiect, a fost lungimea textului din logo, respectiv „Wonderland of lollipop dolls”.

Comisia formată din Nikolina Medić, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Alexandra Bardan, Nevena Milovančevič și Dragoljub Ćatović, a ales 8 soluții care vor fi prezentate clientului.

Autorii soluțiilor alese sunt:

Danijela Ilić
Faris Delija
Mariana-Andreea Mateescu
Sandra Gajić

Felicitări tuturor, în zilele următoare se așteaptă și decizia finală a clientului.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: