Cele mai bune soluții pentru proiectul „Web Butterfly”

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Web Butterfly”

29 May 2019,   By ,   0 Comments

În cadrul proiectului „Web Butterfly”, cursanții au avut încă o șansă de a crea un logotip pentru o companie care își aplică cunoștințele în domeniul financiar și industria IT. Misiunea clientului este ca viitori săi clienți să aibă posibilitatea de a primi servicii complete într-un singur loc, oferindu-le astfel ajutor atât în proiectele start-up, cât și la îmbunătățirea afacerii existente.
Recognoscibil pentru munca lor este faptul că viitorii clienți vor primi, în același loc, servicii din domeniul financiar/bancar și IT.

Logoul ar trebui să conțină semnul și logotipul, iar clientul a menționat că preferă culoarea bordo.

Dorim să le mulțumim cursanților care au îndeplinit cerințele și ne-au trimis lucrările. Comisia noastră, alcătuită din Nikolina Medić, Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Vladimir Drešević și Ivan Dikić, a ales soluții de design care vor fi prezentate clientului. Autorii acestora sunt:

 1. Aleksandar Stojković;
 2. Slobodan Vukajlović;
 3. Ezana Zekiri;
 4. Jana Renovica;
 5. Viera Kukučkova;
 6. Boris Vuković;
 7. Selena Jovanović.

Datorită numărului mare de lucrări excelente, dorim să felicităm, în mod special, și autorii care, după părerea comisiei, au făcut lucrări foarte bune, dar din păcate nu au intrat în cercul restrâns. Ei sunt:

 1. Bojana Veljković;
 2. Svetlana Vasić;
 3. Anja Kukolj;
 4. Mira Ivanković.

Îi felicităm pe cursanții a căror lucrări au fost selectate. Alegerea finală va fi publicată la câteva zile după decizia clientului.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: