Cele mai bune soluții pentru proiectul „SL social media expert“

Cele mai bune soluții pentru proiectul „SL social media expert“

22 July 2020,   By ,   0 Comments

În ultimele săptămâni, cursanții DesignStudio au lucrat la proiectul privind crearea designului logotipului și a cărții de vizită pentru clientul care se ocupă cu marketingul digital și a cărui brand se numește „Sandra Lejić”. Afacerea clientului există datorită brandurilor și a potențialilor consumatori și, de aceea, misiunea muncii lor este ca brandurile să aibă o vizibilitate și comunicare mai bună cu consumatorii și cu clienții.

Specificitatea acestui proiect este că respectivul client a menționat că ar fi vrut să introducă în logotip și formula pentru serotonină, unde să treacă numele și prenumele.

După o muncă de câteva săptămâni a membrilor echipei DesignStudio și a cursanților ITAcademy și LINK Academy, juriul format din Nevena Milovančevič, Nikolina Medić, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Alexandra Bardan și Dragoljub Ćatović, a ales 8 soluții care vor fi prezentate clientului:

Autorii soluțiilor alese sunt:

  1. Ana Glavšić
  2. Suhejl Hadži
  3. Slobodan Vukajlović
  4. Natalija Stojković
  5. Mirjana Petrović
  6. Marijana Perić
  7. Cristina Codreanu
  8. Nataša Popović

Deoarece am avut o mulțime de lucrări foarte bune, în numele comisiei DesignStudio îi felicităm și mulțumim autorilor care au rezolvat foarte bine acest task, dar care din păcate nu au intrat în cercul restrâns.

Este vorba despre lucrările autorilor: Vjerka Kotvaš, Aleksandra Jovanović, Sanja Marković.

În zilele următoare se așteaptă și decizia finală a clientului.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: