Cele mai bune soluții pentru proiectul „Pet Shop Friends“

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Pet Shop Friends“

04 June 2020,   By ,   0 Comments

Cursanții DesignStudio au lucrat intens în perioada trecută la proiectul Pet Shop Friends. Clientul menționează că munca lor este de a asigura hrana, jucăriile, echipamentul și toate cele necesare pentru igiena personală, garderobă și multe alte produse pentru animale de companie. În ofertă se află peste 1000 de articole pentru toate rasele de animale de companie.

Clientul a menționat că pentru culoarea logotipului cursanții noștri au libertate deplină, dar că tinde către o soluție modernă minimalistă. Această soluție se va aplica pe viitor pe web și pe Print.

Mulțumim tuturor cursanților care au îndeplinit cerințele și ne-au oferit soluții. Astfel și-au permis să contribuie și la construcția portofoliului lor cu această lucrare. Comisia noastră alcătuită din Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Nikolina Medić și Alexandra Bardan, a ales soluții de design care vor fi prezentate clientului. Autorii acestor soluții sunt:

  1. Tamara Jevtić
  2. Natalija Stojković
  3. Nataša Popović
  4. Lazar Prijović
  5. Milana Kiš
  6. Vukašin Sarić

De asemenea, dorim să lăudăm și lucrările autorilor: Boris Jovanović, Slobodan Vukajlović, Ana Glavšić, Harun Tahirović și Tavita Stamenić.

Felicităm cursanții ale căror soluții au intrat de data această în cercul restrâns. Alegerea finală va fi publicată în termen de câteva zile după decizia clientului.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: