Cele mai bune soluții pentru proiectul „Mlekara Zukve“

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Mlekara Zukve“

04 June 2020,   By ,   0 Comments

Cursanți DesignStudio au avut ocazia de a-și arăta priceperea în crearea logoului, și anume pentru clientul care are propria lăptărie. Firma, ca producător individual de produse lactate este în procesul de formare, dar din 1993 au transportat lapte proaspăt pentru multe branduri cunoscute din țara noastră (lăptăria din Șabac, Megle Serbia, lăptăria Pančevo…).

Dat fiind că lăptăria este reprezentată de două generații, au „un conflict” între înțelegerea tradițională și cea modernă, așadar, s-a dorit o soluție care să facă parte din ambele povești.

Vor să fie recunoscuți ca o firmă de familie care tinde spre produse de calitate, care se află pe masa consumatorilor datorită bunicilor lor de la sat.

Mulțumim tuturor cursanților care au îndeplinit cerințele și ne-au oferit soluții. Comisia noastră, alcătuită din Nikolina Medić, Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare și Alexandra Bardan, a ales soluții de design care vor fi prezentate clientului. Autorii acestor soluții sunt:

  1. Teodora Čubrilo
  2. Daniela Grčić
  3. Marica Šibulov
  4. Mara-Aida Radamanestean
  5. Nataša Popović
  6. Tamara Jevtić
  7. Ana Glavšić

Deoarece am avut o mulțime de lucrări foarte bune, în numele comisiei DesignStudio lăudăm și mulțumim în mod special autorilor care au îndeplinit foarte bine acest task, dar care, din păcate, nu au intrat în cercul restrâns.

Este vorba despre: Nemanja Vorkapić, Mihai Sabin Fetico, Sanja Marković, Slobodan Vukajlović și Milica Tresač.

Felicităm cursanții ale căror soluții au intrat în cercul restrâns. Alegerea finală va fi publicată în termen de câteva zile după decizia clientului.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: