Cele mai bune soluții pentru proiectul „Lem Co“

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Lem Co“

04 June 2020,   By ,   0 Comments

Încă un proiect la care s-a lucrat excelent de către cursanții noștri! De data aceasta, clientul și-a exprimat nevoia după un material publicitar sub formă de prelate publicitare, pliante și autocolante pentru ferestre. Este vorba despre un magazin alimentar, numit „Lem Co”.

Misiunea activității lor este informarea sau educația și furnizarea mediului cu privire la importanța alimentației sănătoase și a modului de viață sănătos, pentru a avea grijă de sănătate. Cel mai important lucru pe care clientul vrea să-l simtă clienții săi când vine vorba de munca sa este energia pozitivă în magazin, cunoștințe profesionale și un sortiment larg de produse de calitate.

Clientul a menționat că pentru culoarea materialului publicitar să se folosească în primul rând verde, dar se pot folosi și alte culori fresh care fac trimitere la natură și sănătate.

Pentru cercul restrâns, comisia noastră, alcătuită din Nevena Milovančevič, Nikolina Medić, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Alexandra Bardan și Dragoljub Ćatović, a ales șase soluții care vor fi oferite clientului.

Autorii soluțiilor alese, care intră în cercul restrâns, sunt:

  1. Milana Kiš
  2. Natalija Stojković
  3. Svetlana Žargić
  4. Marijana Perić
  5. Danijela Grčić
  6. Aleksandra Jovanović

Felicităm toți cursanții ale căror soluții au intrat în cercul restrâns. În curând veți primi rezultatele care vor fi anunțate în câteva zile, când avem confirmarea clientului.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: