Cele mai bune soluții pentru proiectul „Digitalka“

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Digitalka“

04 June 2020,   By ,   0 Comments

DesignStudio a primit un proiect nou la care au lucrat cursanții, acesta fiind crearea logotipului pentru clientul care se ocupă cu marketingul digital, a cărui companie se numește „Digitalka”. Misiunea lor este partajarea gratuită a cunoștințelor despre rețele sociale, iar ulterior să se facă și educația în acest sens.

Clientul menționează că pentru culorile logotipului trebuie să se folosească culorile pastel care vor predomina pe profil.

În primul rând, îi felicităm pe cei care au reușit să-și predea lucrarea la termen și le mulțumim tuturor celor care au participat la acest proiect.

Pentru cercul restrâns, comisia noastră, alcătuită din Nevena Milovančevič, Nikolina Medić, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Alexandra Bardan și Dragoljub Ćatović, a ales nouă soluții care vor fi oferite clientului.

Pe lângă acest lucru, felicităm lucrările care sunt, de asemenea, foarte bune și merită menționate, dar care, din păcate, nu au intrat în cercul restrâns de această dată. Este vorba despre lucrările următorilor clienți: Tavita Stamenić, Mirjana Petrović și Boris Crevar.

Autorii soluțiilor alese, care intră în cercul restrâns, sunt:

  1. Ana Glavšić
  2. Mara-Aida Radmanestean
  3. Miloš Jovković
  4. Natalija Stojković
  5. Nataša Popović
  6. Nedim Islam
  7. Slobodan Vukajlović
  8. Uroš Stošić

De asemenea, vrem să lăudăm autorii: Tavita Stamenić, Mirjana Petrović și Boris Crevar pentru lucrările excelente, care din păcate nu au intrat în cercul restrâns.

Felicităm cursanții ale căror soluții au intrat în cercul restrâns. Alegerea finală va fi publicată în termen de câteva zile după decizia clientului.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: