Cele mai bune soluții pentru proiectul „Asociația sportivă Savski venac”

Cele mai bune soluții pentru proiectul „Asociația sportivă Savski venac”

31 January 2019,   By ,   0 Comments

În ultimele săptămâni, echipa DesignStudio s-a ocupat de proiectarea logoului pentru Asociația sportivă Savski venac.

Este o asociație care se străduiește să devină purtătorul, inițiatorul și suporterul tuturor segmentelor mai importante din domeniul sporturilor în municipiul Savski venac. Misiunea acestei asociații este să creeze un mediu sănătos în care să existe o comunitate locală sănătoasă. Logoul trebuie să conțină marca asociației.

Mulțumim tuturor participanților care au respectat condițiile date și ne-au oferit o soluție. Astfel, și-au oferit singuri posibilitatea să câștige experiență practică. Comisia noastră alcătuită din Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Vladimir Drešević, Ivan Dikić și Nikolina Medić, a ales soluția de design care va fi prezentată clientului.

Participanții și-au prezentat cele mai bune soluții pentru proiect.

Comisia DesignStudio a ales cea mai bună soluție pentru proiectul „Asociația sportivă Savski venac”. Alegerea soluției finale nu a fost deloc ușoară având în vedere numărul mare de propuneri creative.

Autorii celor mai bune soluții de proiect sunt:

  • Bojana Veljković
  • Mirjana Stanković
  • Stefan Čubrilo
  • Svetlana Vasić
  • Nemanja Stević
  • Ingrid Čajić Imbrišić

Pentru că am primit un număr foarte mare de lucrări bune, dorim pe această cale să îi menționăm și să îi lăudăm și pe autorii care au lucrat excelent, dar care nu au intrat pe lista scurtă. Pe această cale mulțumim în mod deosebit lui: Aleksandar Stojković, Emra Muhić, Slobodan Vukajlović și Darko Jović.

Alegerea finală a celei mai bune soluții pentru proiect va fi publicată în termen de câteva zile după decizia clientului.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: