Cele mai bune soluții pentru proiectul Artemisa – material publicitar”

Cele mai bune soluții pentru proiectul Artemisa – material publicitar”

22 May 2020,   By ,   0 Comments

După crearea cu succes a logotipului pentru compania „Artemisa”, trebuia creat și proiectat un material publicitar pentru același client. Logoul creat cu succes de către cursanta noastră Marica Šibulov, trebuie să se găsească pe toate materialele auxiliare. Cursanții trebuiau să fie atenți la culorile folosite la crearea logoului, precum și la estetica completă.

Pe baza soluțiilor predate, a fost creat un cerc restrâns pentru acest proiect. Comisia noastră alcătuită din Nikolina Medić, Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare și Alexandra Bardan a ales soluția de design care a fost prezentată clientului. Autorii acestor soluții sunt:

  1. Vukašin Sarić
  2.  Marijana Perić
  3. Emanuela Stefania Udrea
  4. Ana Glavšić
  5. Danijela Grčić
  6. Mara-Aida Rădmănestean
  7. Aleksandra Jovanović

Având în vedere că au fost multe lucrări foarte bune, comisia laudă și mulțumește suplimentar autorilor care, de asemenea, au rezolvat acest task foarte bine, dar din păcate nu au intrat în cercul restrâns. Aceștia sunt: Jelena Ivanović, Anđelina Stojanović și Ivana Knežević.

Îi felicităm pe cursanții ale căror soluții au intrat în cercul restrâns. Rezultatul final va fi publicat în termen de câteva zile după decizia clientului.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: