Cele mai bune soluții pentru crearea logoului și a cărții de vizită pentru proiectul „MVP design“

Cele mai bune soluții pentru crearea logoului și a cărții de vizită pentru proiectul „MVP design“

23 April 2021,   By ,   0 Comments

Următorul proiect la care au lucrat cursanții noștri a fost proiectul pentru crearea logoului și a cărții de vizită pentru firma „MVP design”. Misiunea clientului nostru este să înțeleagă ceea ce își doresc clienții săi și, pe baza aceasta, să proiecteze interiorul casei lor mult visate. Munca sa va fi recunoscută după proiectarea mobilierului și a spațiului care exprimă un ambient natural și minimalist.

Clientul a menționat că ar dori să se folosească auriul pentru culoarea logoului, dar nu este obligatoriu, se pot folosi și alte culori atâta timp cât se păstrează conceptul minimalist. Cartea de vizită trebuie să fie făcută dintr-un material de culoare neagră, mată, cu o linie situată pe marginile superioare și inferioare, în același stil minimalist ca logoul.

Comisia noastră, alcătuită din Nikolina Medić, Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare și Alexandra Bardan, a ales soluțiile de design care vor fi prezentate clientului. Autorii acestor soluții sunt:

  1. Marina Jankulov
  2. Marija Miokov
  3. Mirona-Maria Iftimi
  4. Denisa Valentina Lișița
  5. Dušan Raković
  6. Katarina Milović
  7. Jovana Miljković
  8. Krsta Milošević
  9. Maria Popescu

Dorim să îi felicităm pe cei ale căror soluții au intrat în cercul restrâns. Alegerea finală va fi publicată în câteva zile, după decizia clientului.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: