Cele mai bune soluții ale proiectului pentru Građevinsko-trgovinsko preduzeće „Vulić”

Cele mai bune soluții ale proiectului pentru Građevinsko-trgovinsko preduzeće „Vulić”

11 April 2019,   By ,   0 Comments

În ultimele săptămâni, DesignStudio s-a ocupat de încă un task – designul semnului și logotipului pentru Građevinsko-trgovinsko preduzeće „Vulić”. Este vorba despre o firmă care oferă servicii în domeniul construcțiilor și cel al comerțului. Misiunea lor este să avanseze, să se modernizeze și să-și continue existența în sânul familiei. Reputația lor se bazează pe calitate, viteză, seriozitate și pe diversitatea serviciilor. La ei veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a construi un imobil nou.

La concursul pentru designul semnului și logotipului pentru Građevinsko-trgovinsko preduzeće „Vulić” am primit foarte multe soluții. Comisia alcătuită din Nikolina Medić, Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Vladimir Drešević și Ivan Dikić, a decis că cele mai bune soluții care vor fi prezentate clientului aparțin următorilor cursanți:

  • Bojana Veljković;
  • Aleksandar Stojković;
  • Slobodan Vukajlović;
  • Đorđe Nikolić;
  • Aleksandra Spasić.

Felicităm toți membrii echipei DesignStudio ale căror lucrări au intrat pe lista scurtă și le dorim mult succes în viitor.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: