Cele mai bune soluții ale proiectului „Fotocult”

Cele mai bune soluții ale proiectului „Fotocult”

22 March 2019,   By ,   0 Comments

Cursanții DesignStudio au primit șansa de a-și arăta încă o dată priceperea privind crearea unui logo, de data aceasta pentru un fotograf profesionist, la proiectul Fotocult.

Cel mai important lucru, pe care clientul vrea să-l simtă clienții săi când vine vorba de munca sa, este că trebuie să înțeleagă că au nevoie de fotografii de calitate pentru afacerea lor, că pentru realizarea acestor fotografii este nevoie de experți în domeniul în care lucrează, ceea ce înseamnă și cheltuieli semnificative, atât de bani, cât și de timp.

Rolul clientului, ca cineva care oferă acest tip de servicii, este de a livra produsul care va satisface nevoile lor într-o perioadă scurtă de timp și cu prețul adaptat posibilităților acestora. Logoul trebuie să conțină semnul și logotipul.

Vrem să mulțumim tuturor celor care au îndeplinit cerințele și ne-au trimis soluțiile. Comisia noastră, avându-i ca membrii pe Nikolina Medić, Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Vladimir Drešević și Ivan Dikić, a ales soluțiile de design care vor fi prezentate clientului. Autorii acestora sunt:

  • Bojana Veljković
  • Đorđe Nikolić
  • Ivan Marković
  • Maja Vuković
  • Slobodan Vukajlović
  • Svetlana Vasić

Pe această cale dorim să felicităm cursanții a căror soluții au intrat pe lista scurtă. Câștigătorul va fi anunțat la câteva zile după decizia clientului.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: