Cele mai bune soluții ale proiectului „Auto škola – Desetka plus“

Cele mai bune soluții ale proiectului „Auto škola – Desetka plus“

12 June 2020,   By ,   0 Comments

Cursanții noștri au trebuit să creeze un logo pentru un client din Belgrad care are propria școală de șoferi și a cărui firmă se numește „Auto škola Desetka plus”. Misiunea lor este să învețe candidații să conducă în siguranță și conștient, să stăpânească toate situațiile și semnele astfel încât să nu existe drum necunoscut pentru ei și să-i pregătească pentru a conduce singuri. De aceea, cel mai important lucru pe care îl dorește clientul este ca ai săi clienți să observe siguranța, încrederea și să se simtă cât mai relaxați, deși o mare cantitate de stres este prezentă numai din cauza traficului.

Îi felicităm pe toți cei care au reușit să-și predea lucrările la timp și le mulțumim tuturor cursanților care au participat la acest proiect. Am avut multe lucrări foarte bune.

După votul comisiei de specialitate, alcătuită din Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Nikolina Medić și Alexandra Bardan, clientului i s-au prezentat lucrările următorilor autori:

  1. Slobodan Vukajlović
  2. Nemanja Vorkapić
  3. Sanja Marković
  4. Biljana Denić
  5. Maria Cristina Codreanu
  6. Kenan Đulic

De asemenea, dorim să felicităm și cursantele Marina Drobac Marković și Milena Mirjanić, care au avut, de asemenea, lucrări foarte bune, dar care, din păcate, de această dată nu au intrat în cercul restrâns.

Felicităm cursanții a căror soluții au fost selectate de data aceasta. Alegerea finală va fi anunțată în termen de câteva zile după decizia clientului.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: