Cea mai bună soluție a proiectului „TEAM BUILDING POWER LEAGUE”

Cea mai bună soluție a proiectului „TEAM BUILDING POWER LEAGUE”

23 March 2019,   By ,   0 Comments

Cursanții DesignStudio au lucrat intens, în ultima perioadă, la proiectul Team building power league, pentru Asociația de ridicare a greutăților din Belgrad. Misiunea lor este forță, productivitate, o Serbie puternică și sănătoasă.

Proiectul a apărut, în principal, din dorința de a propaga conceptul de viață sănătoasă printre angajați. Intenția este ca aceștia să folosească exercițiul fizic ca principalul motor pentru a-și mări productivitatea, forța fizică și cea mentală.  Logoul trebuie să conțină semnul și logotipul.

Vrem să mulțumim tuturor celor care au îndeplinit cerințele și ne-au trimis soluțiile. Astfel și-au îmbunătățit portofoliul. Comisia noastră, avându-i ca membrii pe Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Vladimir Drešević, Ivan Dikić și Nikolina Medić, a ales soluțiile de design care vor fi prezentate clientului. Autorii acestor soluții sunt:

  • Aleksandar Stojković
  • Bojana Veljković
  • Marko Milosavljević
  • Tamara Vukomanović
  • Đorđe Nikolić

Pe această cale dorim să felicităm cursanții a căror soluții au intrat pe lista scurtă. Câștigătoru va fi anunțat la câteva zile după decizia clientului.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: