Cea mai bună soluție a proiectului „Artemisa“

Cea mai bună soluție a proiectului „Artemisa“

21 February 2020,   By ,   0 Comments

Cursanții DesignStudio au avut șansa de a-și arăta priceperea în crearea unui logo, și anume pentru clientul care se ocupă cu producția bio de plante medicinale, a cărui companie se numește Artemisa. Cel mai important lucru pe care clientul vrea să-l transmită clienților săi în ceea ce privește munca sa, este un produs natural și de calitate. Misiunea lor este să contribuie la crearea unei vieți mai bune și a unui mediu mai benefic, să ajute oamenii care vor să-și păstreze sănătatea în mod natural.

Logoul trebuia să conțină un semn și un logotip, care va fi energic și care va face asocierea cu sănătata, natura și viața. De asemenea, clientul a menționat ca pentru culorile logotipului să se folosească verde smarald sau alte nuanțe de verde.

Dorim să le mulțumim tuturor cursanților care au îndeplinit cerințele și ne-au oferit soluțiile. Membrii comisiei noastre, respectiv Nikolina Medić, Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare și Alexandra Bardan au ales câteva lucrări care vor fi prezentate clientului. Autorii lor sunt:

  1. Natalija Stojković;
  2. Aleksandra Jovanović;
  3. Tamara Jevtić;
  4. Mihailo Vučenić;
  5. Tijana Vučićević;
  6. Marica Šibulov;
  7. Manuela Stefania Udrea;
  8. Paul Cornel Subtirel.

Felicităm cursanții ale căror soluții au intrat în cercul restrâns. Câștigătorul va fi anunțat în câteva zile după decizia clientului.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: