Anunțul câștigătorului pentru Zukve

Anunțul câștigătorului pentru Zukve

12 June 2020,   By ,   0 Comments

Am ajuns la finalul primei părți pentru proiectul „Mlekara Zukve” din cadrul DesignStudio, unde a trebuit creat un logo. Clientul a ales varianta câștigătoare creată de Nataša Popović, cursantă ITAcademy, departamentul Video Design.

După spusele cursantei noastre, scopul proiectării logoului pentru Mlekara Zukve a fost crearea unei soluții unicat, care se deosebește de concurența actuală de pe piață. Principala idee a soluției de design se bazează pe principiul Gestalt – că întregul este mai mult decât simple sume de elemente. Ținând cont de acest principiu, în denumirea „Zukve” a fost încorporat elementul care amintește de sticla de lapte. Combinând două fonturi diferite, a fost adăugată o notă dinamică, dar păstrând redundanța și minimalismul. Culorile folosite pentru designul logoului – albastru deschis și alb, au fost alese, în principal, datorită asocierii cu laptele și produsele lactate, care este domeniul de activitate al firmei. Pe lângă asocierea cu produsele lactate, nuanța de albastru în sine contribuie la momentul psihologic de liniște, încredere și siguranță, privind din unghiul potențialilor utilizatori.

Clientul mulțumește pentru soluția câștigătoare și, de asemenea, echipa DesignStudio se alătură pentru a o felicita atât pe Nataša, cât și pe ceilalți participanți la acest proiect.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: