Anunțul câștigătorului pentru „Atlas veb-sajt“

Anunțul câștigătorului pentru „Atlas veb-sajt“

19 June 2020,   By ,   0 Comments

Cursanții noștri au primit șansa ca pentru prima dată în acest sezon să lucreze la proiectul Design web. Pe baza designului custom al paginii, realizat de către cursantele Aleksandra Spasić și Aleksandra Jovanović, trebuie realizat un site pentru compania Atlas. Această firmă se ocupă cu vânzarea și crearea articolelor vestimentare pentru bărbați și femei și confecții de serviciu. După finalizarea cu succes a logotipului creat, care a reprezentat prima fază pentru acest client, a ajuns la rând site-ul web, ca fază finală.

Pentru prima dată echipei noastre s-au alăturat și cursanții departamentului Front End ITAcademy, care au creat pagina. La realizarea site-ului trebuiau folosite limbajele HTML, CSS și JavaScript, precum și diferite biblioteci front-end – Bootstrap, jQuery etc. Site-ul a fost realizat cu metoda responsive, ceea ce înseamnă că a fost adaptat la diferite dispozitive.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: