Anunțarea câștigătorului pentru „Sandra Lejić“

Anunțarea câștigătorului pentru „Sandra Lejić“

30 July 2020,   By ,   0 Comments

Am mai finalizat un proiect la care cursanții noștri au lucrat obținând un rezultat final excelent, de care și clientul nostru este foarte mulțumit. Este vorba despre soluția cursantei Natalija Stojković, care a creat logoul, precum și cartea de vizită pentru clientul care se ocupă de marketing digital.

Clientul a știut ce vrea: ca o parte din logo să fie formula pentru serotonină, să se folosească culorile albastru și auriu, și a dat instrucțiuni clare când vine vorba de aspectul cărții de vizită. Exact acestea sunt elementele pe care le-a aplicat Natalija în designul ei. Formula pentru serotonină a fost modificată subtil ca să se potrivească mai mult cu sfera marketingului digital. Însă, semnul și-a păstrat recognoscibilitatea. Fontul este simplu, curat și atractiv.

A optat pentru un albastru profund, închis, care subliniază expertiza și stabilitatea. Dezvăluie o față liniștită, dedicată, serioasă și în combinație cu auriul produce un echilibru fin. Clienta noastră a dorit o estetică modernă, logoul să exprime încredere, precizie, eleganță și sofisticare, ceea ce a și reușit să sublinieze studenta noastră.

O felicităm pe Natalija încă o dată pentru soluția câștigătoare și le mulțumim și celorlalți participanți.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: