Anunțarea câștigătorului pentru proiectul privind crearea logotipului cu numele „Marjana with smile“

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul privind crearea logotipului cu numele „Marjana with smile“

27 August 2021,   By ,   0 Comments

Am ajuns la ultimul proiect creat cu succes din acest sezon, unde cursanții trebuiau să creeze logotipul. Este vorba despre clientul „Marjana with smile”, care se ocupă cu coaserea hainelor textile. Soluția câștigătoare îi aparține cursantei Sandra Gajić.

Punctele de plecare a Sandrei pentru realizarea acestui logotip au fost cerințele clientului: să fie simplu, serios, fără culoarea roz, care să conțină inițialele sau porecla. A ales porecla, pe care clientul a menționat că o poate folosi, deoarece așa este mai aproape și reduce distanța dintre producător și cumpărător. La alegerea literelor a folosit linii simple pentru a satisface simplitatea cerută.

Prin omiterea unor părți din litere a vrut să ajungă la similitudinea dintre aspectul hainelor aranjate pe cuiere unde se vede doar o parte. A ales combinația de alb și negru pentru ca logotipul să arate serios și profesional, ia numele MAŠA conține moliciunea de a ține totul în echilibru.

O felicităm pe Sandra pentru încă o soluție creată cu succes. DesignStudio mulțumește tuturor cursanților care au contribuit la maxim în acest sezon de muncă participând și creând soluții la un nivel de invidiat.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: