Anunțarea câștigătorului pentru proiectul de creare a logotipului pentru Made with love by Bokissa

Anunțarea câștigătorului pentru proiectul de creare a logotipului pentru Made with love by Bokissa

26 May 2021,   By ,   0 Comments

Cursanții de la DesignStudio au dus la bun sfârșit proiectul intitulat „Made with love by Bokissa”, obținând astfel încă o soluție câștigătoare, care a satisfăcut pe deplin nevoile clientului. Este vorba despre lucrarea cursantei de la LINK Academy din România, Denisa Valentina Lișiță, de la departamentul Print Design.

În procesul creării logotipului pentru acest brand care se ocupă cu produsele handmade din lână și fire din bumbac, ea a fost inspirată de grupul țintă al clientului (femei și fete) și din cuvintele cheie precum croșetat, dragoste, creativitate.

Caracterul ilustrat reprezintă portretul unei femei care are un ghem de lână în loc de păr, iar buzele ei sunt în formă de inimă, pentru a sublinia faptul că produsele din lână sunt făcute cu dragoste față de femei. Logotipul creează o atmosferă caldă, atractivă pentru familii și copii. Un alt detaliu sunt și ochii caracterului, care sunt închiși, cu scopul de a reprezenta relaxare și siguranță.

Estetica logotipului satisface nevoile clientului pentru promovarea brandului pe rețelele sociale, fiind ușor de tipărit și de observat pe fiecare suprafață.

Încă o dată îi felicităm pe toți cursanții care au contribuit la acest proiect, iar DesignStudio îi mulțumește în mod deosebit cursantei pentru soluția câștigătoare.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: