Anunțarea câștigătorului pentru „Pet Shop Friends“

Anunțarea câștigătorului pentru „Pet Shop Friends“

12 June 2020,   By ,   0 Comments

În cadrul proiectului Pet Shop Friends, ca soluție câștigătoare a fost ales logoul proiectat de Tamara Jevtić, cursantă ITAcademy, departamentul Print Design.

Primele gânduri când vine vorba de animalele de companie sunt prietenia, emoția, tandrețea și dragostea. Tocmai aceste caracteristici au determinat-o pe Tamara să folosească culorile pastelate, linii dinamice și simboluri creative pentru realizarea logoului. A vrut ca acesta să nu fie un logo monoton, ci întotdeauna au fascinat-o semnificațiile ascunse din ele.

Logoul a fost alcătuit din inițialele „B” și „F”, care înseamnă BEST FRIEND, și au fost scrise cu litere chirilice, cu ajutorul caligrafiei. Literele transformate în forme și cu detalii mărunte amintesc de un iepure și un papagal.

Tamara a realizat o soluție excelentă, cu o prezentare foarte bună. DesignStudio le mulțumește tuturor celor care au participat la acest proiect și o felicită pe Tamara pentru soluția câștigătoare.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: