Anunțarea câștigătorului pentru „Mlekara Zukve”

Anunțarea câștigătorului pentru „Mlekara Zukve”

30 July 2020,   By ,   0 Comments

Faza a doua a proiectului „Zukve” a fost finalizată cu succes, unde cursanții noștri au proiectat ambalajul pentru clientul nostru. Ca și soluție câștigătoare, a fost aleasă lucrarea cursantei Natalija Stojković.

Scopul a fost crearea unei imagini a firmei, care dă impresia de energie, prospețime, căldură, optimism, mulțumire și încredere; ca întregul sentiment să corespundă unei firme de familie. Culorile au fost alese cu atenție. A folosit culoarea pământului, a ierbii, a apei și a soarelui – patru elemente care sunt baza producției naționale. Culoarea principală este albastru, care conferă liniște și simbolizează încredere, prospețime, dedicare, încredere, stabilitate și putere.

În ceea ce privește tipografia, a folosit două fonturi. Unul este îngroșat, jucăuș și fluid, iar celălalt este redus, lizibil și sofisticat. Unul prezintă bine produsul în sine, iar celălalt trimite un mesaj clar. Unul lângă altul, sunt în deplin contrast, dar într-un echilibru puternic.

Parte din design este și ilustrarea veselă, care creează recunoașterea și stilul. Va stârni curiozitatea și va cuprinde imaginația grupului țintă. Fonturile, culorile și ilustrația coexistă armonios și reprezintă produsul într-un mod eficient și atractiv.

Lucrarea lui Natalija este diferită de restul după ilustrații și alegerea culorilor pentru ambalaj. Clientul a lăudat de mai multe ori toate lucrările și ne-a spus că a fost încântat de ele. La cererea sa, le transmitem mulțumiri tuturor celor care au participat și au depus efort în realizarea materialului.

În numele DesignStudio, o felicităm pe Natalija pentru acest succes și le mulțumim tuturor pentru realizarea proiectului.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: