Anunțarea câștigătorului pentru „Asociația din Serbia pentru Boli Celiace”

Anunțarea câștigătorului pentru „Asociația din Serbia pentru Boli Celiace”

24 March 2020,   By ,   0 Comments

Cursanții DesignStudio au venit cu încă o soluție câștigătoare. Este vorba despre „Asociația din Serbia pentru Boli Celiace”, care avea nevoie de un logotip. Această asociație stabilește diagnosticarea timpurie a bolii celiace, asigurarea de alimente adecvate, fără gluten, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții celor care suferă de boală celiacă. Soluția câștigătoare, logoul ales îi aparține lui Ana Glavšić, cursantă ITAcademy, de la departamentul Print & Design Graphic.

Ideea Anei a fost ca logoul să prezinte suport și protecție oferite de această asociație în lupta împotriva bolii celiace. Sinonim pentru protecție este mâna și este prezentată cu un spic de grâu sub ea. Spicul de grâu are niște ace care se asociază cu pericolul, așadar arată ca și cum mâna salvează persoanele care se luptă cu boala celiacă. Culoarea albastră simbolizează stabilitate, încredere, dedicare și adevăr, ceea ce completează întreaga poveste.

Pe baza celor menționate, clientul a recunoscut potențialul acestei soluții și de aceea a fost aleasă tocmai lucrarea Anei. Desigur, clientul mulțumește tuturor pentru timpul alocat, precum și câștigătoarei. Desigur, și DesignStudio se alătură feilicitărilor.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: