Anunț – câștigătorul proiectului „Artemisa”

Anunț – câștigătorul proiectului „Artemisa”

05 March 2020,   By ,   0 Comments

Acest sezon de activitate a fost deschis cu un proiect care a necesitat un logotip. Logoul a fost creat pentru o companie cu numele „Artemisa”. Misiunea lor este să contribuie la crearea unei vieți mai bune și a unui mediu mai benefic, să vină în ajutorul oamenilor care vor să fie sănătoși și să-și păstreze sănătatea în mod natural.

Având în vedere că logotipul va fi postat pe web, dar și printat, a fost nevoie de un logo energic, ușor de asociat cu sănătatea, natura și viața. Clientul a menționat că preferă culorile verde smarald sau alte nuanțe de verde. Deci, cele mai importante culori asociate cu natura.

Printre numeroasele lucrări foarte bune, care au intrat pe lista scurtă, soluția câștigătoare îi aparține Maricăi Šibulov, cursantă de la departamentul de Interior Design. Marica a răspuns în totalitate la această provocare și a început acest sezon cu succes. Clientul îi mulțumește pentru soluția câștigătoare, de asemenea și echipa DesignStudio se alătură felicitărilor, atât pentru Marica, cât și pentru ceilalți participanți la proiect.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: