Alegerea soluției câștigătoare a logoului pentru clientul nutriționist de specialitate

Alegerea soluției câștigătoare a logoului pentru clientul nutriționist de specialitate

12 February 2019,   By ,   0 Comments

DesignStudio a încheiat cu succes un nou proiect: designul logotipului și cărții de vizită pentru un nutriționist de specialitate. Cea mai importantă misiune a clientului este să accentueze conceptul de „viață sănătoasă” și să ofere ajutor în soluționarea unor diferite probleme.

Pe această cale dorim să menționăm și să reamintim că la proiectele organizate de DesignStudio participă și cursanții LINK Academy din România, iar soluția câștigătoare de acum aparține chiar unui cursant din România, anume Vlad Burcea de la departamentul de Design Web.

Logoul câștigător va fi imprimat și pe cărțile de vizită. Clientul le-a dat cursanților libertatea să combine culorile. Logoul creat are elemente simple, are legătură cu tema proiectului și satisface dorințele clientului atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic.

Alegerea soluției câștigătoare a logoului pentru clientul nutriționist de specialitate

Acest proiect a înlesnit colaborarea cu colegii și cursanții DesignStudio LINK Academy și sperăm că vom continua la fel și în viitor. Clientul a lăudat toate soluțiile care au intrat pe lista scurtă și a mulțumit autorului pentru soluția câștigătoare și tuturor celorlalți participanți la proiectul DesignStudio.

Îl felicităm pe câștigătorul soluției și le mulțumim tuturor cursanților care au participat la acest proiect îmbogățindu-și astfel portofoliul și experiența.


Doriți un salariu bun?
Noi vă putem ajuta. Vă vom trimite instrucţiuni, invitaţii la seminare gratuite şi noutăţi de la LINK Academy. Introduceţi-vă doar e-mailul şi numele.

Prenume:

Email: