WE.r.PR

CLIENT

WE.r.PR

PROIECT

Designul semnului și logotipului

PERIOADA

iunie, 2017

DesignStudio a avut ocazia să lucreze la proiectul de design al semnului și logotipului firmei WE.r.PR. Această firmă se ocupă cu PR-ul și ajută companiile să devină și să rămână cunoscute pe piață. Țintesc sus și creează adevărate mari branduri.

Proiectul a durat în jur de o lună, iar soluția câștigătoare îi aparține Anđelei Ilić, cursantă LINK Academy, la departamentul Print Design. Anđela s-a inspirat pentru acest logo din arhitectura unui fagure de albine, forma hexagonală a celulei care reprezintă spațiul folosit cât mai optim. De la acest concept a apărut soluția finală a logoului sub forma unei combinații de hexagoane și cuburi. Hexagonul, ca bază, este elementul ideal care completează unitatea. O agenție de PR, creează disciplină, construiește și menține reputația. Anđela a vrut să creeze un logo care simbolizează serviciul perfect ordonat pe care agenția WErPR îl oferă clienților.

DesignStudio le mulțumește cursanților care au participat la acest proiect. DesignStudio evoluează răspunzând la cerințele clienților săi în cel mai bun mod posibil. DesignStudio este dovada că planurile educaționale și programele LINK Academy formează un pachet practic pentru oricine dorește să se ocupe serios de designul grafic.

INSTRUMENTE FOLOSITE

Photoshop

Illustrator

MENTOR

Predrag Maksić

Lecturer and Designer
LINK Academy

CURSANT

Anđela Ilić

Print design
LINK Academy

Îmbogățiți-vă proiectul cu soluții de design de top.

Complet gratuit! Dați un boost ideilor voastre de marketing.
Sunteți la doi pași de un design gratuit. Comandați-vă aici designul »

Pășiți în lumea designului!

LINK Academy îți deschide ușa unei cariere de design de succes.
Viitorul tău este rezultatul deciziilor tale.
Vezi condițiile de școlarizare la LINK Academy »