Run Free Dog

CLIENT

Run Free Dog

PROIECT

Designul identității vizuale și a site-ului web

PERIOADA

iulie, 2016

Dacă designul reunește frumusețea și armonia elementelor, de ce nu ar contribui designerii la crearea unei societăți și a unui mediu mai frumoase, mai bune și mai armonioase? De aceea, în cercurile designerilor de elită există o regulă nescrisă care spune că un designer trebuie să-și dedice cel puțin 10% din timp muncii la un proiect de importanță socială mai largă. Designul trebuie să-și arate fața frumoasă și să-și direcționeze abilitățile către activități umanitare și responsabile social. Deși, la urma urmei, aceasta este responsabilitatea, misiunea și viziunea designului ca profesie.

DesignStudio a acceptat să lucreze la proiectul creării identității vizuale, a graficii de afaceri și a site-ului web a organizației umanitare condusă de ziarista Nikolina Pišek, numită RunFree Dog. Scopul acestei organizații este să ajute câinii părăsiți, răniți și abandonați, să îi reabiliteze, să le ofere îngrijire temporară și să îi pregătească pentru adopție. Soluția acceptată va fi folosită în întreaga regiune: Serbia, Croația, Bosnia și Herțegovina, precum și internațional: Europa și America.

Soluția pentru identitatea vizuală și logo îi aparține cursantei LINK Academy Bojana Radenović, de la programul Print & Graphic Design. Inspirația autoarei a pornit de la lesă ca simbol al legăturii dintre om și câine. Când îți scoți animalul de companiei la plimbare, uneori nu poți să-ți dai seama cine plimbă pe cine, omul pe câine sau invers. Acesta este exemplul de dragoste și de satisfacție reciprocă care rezultă din această relație nobilă.

Pe lângă identitatea vizuală, semnul și logotipul, DesignStudio a fost angajat să creeze și site-ul web. Site-ul a fost elaborat de cursanții talentați Dragan Pantelić și Nikola Dotlić, cursanți LINK Academy la programul Web Design. Cu un an în urmă eu făcuseră niciun proiect serios, dar astăzi munca lor este la nivelul profesioniștilor serioși.

INSTRUMENTE FOLOSITE

Photoshop

Illustrator

Wordpress

AUTORI

Bojana Radenović

Print & Graphic design
LINK Academy

Dragan Pantelić

Design web
LINK Academy

Îmbogățiți-vă proiectul cu soluții de design de top.

Complet gratuit! Dați un boost ideilor voastre de marketing.
Sunteți la doi pași de un design gratuit. Comandați-vă aici designul »

Pășiți în lumea designului!

LINK Academy îți deschide ușa unei cariere de design de succes.
Viitorul tău este rezultatul deciziilor tale.
Vezi condițiile de școlarizare la LINK Academy »