Movement Factory

CLIENT

Movement Factory

PROIECT

Designul identității vizuale și a site-ului web

PERIOD

martie, 2017

DesignStudio a avut ocazia și plăcerea să lucreze la încă un proiect responsabil social și umanitar, Movement Factory. Designul identității vizuale a proiectului Movement Factory a fost creat de cursanta ITAcademy, Milica Filipović. Ideea organizației nonprofit Movement Factory este să înființeze un centru sportiv care a necesitat un logo și un site web.

Unul dintre obiectivele de bază ale organizației este protecția, păstrarea și promovarea sănătății populației, a anumitor grupuri de oameni și comunități locale, prin realizarea de activități fizice și sportive. Misiunea acestei organizații este înlăturarea barierelor financiare și stereotipale – reprezentanții acestei organizații doresc ca sportul să devină accesibil și celor dezavantajați financiar și să asigure training gratuit și continuu pentru toată lumea.

Soluția Milicăi a îndeplinit toate așteptările clientului. Ea s-a inspirat din denumirea organizației și a creat imaginea unei fabrici cu fumul ieșind din ea. O fabrică care „produce” mișcare, în care se desfășoară procesul de creare a obiceiurilor sănătoase. O fabrică deschisă pentru toată lumea, în care oricine este binevenit să facă sport, să învețe să trăiască sănătos sau să-i ajuta pe alții. Compoziția stabilă, cu un colorit clar dezvoltat indică potențialul creativ format al cursantei LINK Academy. Atât aspectul estetic, cât și cel funcțional al logoului este îndeplinit în totalitate ceea ce presupune că activitatea viitoare a Milicăi va fi la fel de bună ca această soluție.

 

INSTRUMENTE FOLOSITE

Photoshop

Illustrator

Wordpress

MENTOR

Predrag Maksić

Lecturer and Designer
LINK Academy

CURSANT

Milica Filipović

Design web
LINK Academy

Îmbogățiți-vă proiectul cu soluții de design de top.

Complet gratuit! Dați un boost ideilor voastre de marketing.
Sunteți la doi pași de un design gratuit. Comandați-vă aici designul »

Pășiți în lumea designului!

LINK Academy îți deschide ușa unei cariere de design de succes.
Viitorul tău este rezultatul deciziilor tale.
Vezi condițiile de școlarizare la LINK Academy »