Koishi

CLIENT

Koishi studio

PROIECT

Designul și elaborarea prezentărilor web

PERIOADA

martie, 2013

Koishi este o companie din Belgrad care confecționează articole din piele și bijuterii unice din argint. Cursanții care au lucrat la ITA DesignStudio, generația 2012/13, au avut șansa de a crea designul complet al site-ului, ceea ce a fost „un mare pas” pentru ei, dar și o experiență extraordinară care le-a oferit posibilitatea de a se perfecționa și de a lucra cu clienți încă din timpul școlarizării. Au creat un design front-end responsive adaptat pentru platforma Magento. Site-ul este adaptat pentru toate dispozitivele, aceasta fiind una din principalele cerințe ale clientului.

Au fost create câteva pagini șablon, cea mai solicitantă fiind desigur pagina „Shop” care este și cea mai importantă pentru client datorită vânzărilor online planificate. La designul site-ului au lucrat două echipe: design și design web. Designul a fost făcut de către Andrea Obradović, Strahinja Medenica și Ljubica Marković, iar de HTML5 și CSS3 complet s-a ocupat Filip Stojanović.

De asemenea, membrii echipei noastre s-au ocupat și de identitatea vizuală completă a brandului ceea ce a presupus reproiectarea logoului, crearea reminderelor, a cărților de vizită și a cărții standardelor grafice, precum și formarea identității paginii de facebook a brandului.

INSTRUMENTE FOLOSITE

Photoshop

Illustrator

Dreamweaver

AUTORI

Andrea Obradović

Print & Graphic Design
LINK Academy

Ljubica Marković

Print & Graphic Design
LINK Academy

Filip Stojanović

Design web
LINK Academy

Strahinja Medenica

Design web
LINK Academy

Îmbogățiți-vă proiectul cu soluții de design de top.

Complet gratuit! Dați un boost ideilor voastre de marketing.
Sunteți la doi pași de un design gratuit. Comandați-vă aici designul »

Pășiți în lumea designului!

LINK Academy îți deschide ușa unei cariere de design de succes.
Viitorul tău este rezultatul deciziilor tale.
Vezi condițiile de școlarizare la LINK Academy »